Kouř z výfuku při plné zátěži

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
Cashflow
tel.: 739698205
auto: RR Sport 2,7 HSE

Kouř z výfuku při plné zátěži

#1 Příspěvek od Cashflow » 10 dub 2014 18:37

Ahoj Landáci , jsem tu nový ,koupil jsem si RR Sport 2,7 HSE.možná se budu ptát hloupě,ale autum moc nerozumím , jsem jen uživatel :grin: Potřebuji radu , při plné zátěži ,tzn. rychlá akcelerace, sešlápnutí plynu na podlahu ,z výfuku jde černý kouř.Je to jen při agresivním sešlápnutí plynu , pokud jde auto do tahu plynule ,muže až k samotnému přeřazení na režimu sport a kouř se neobjevuje. Pokud jedu normal, vubec nic , je to jen při plném zatížení výkonu.Motor má výkon,jede hezky,zvuk myslím o.k. Krom tohoto problému nic neregistruji. Prosím Váš názor - jo auto má najeto 170tis ( možná :-) Možná je to u naftáku normální???Do ted jsem měl jen benzinová auta - ještě jednou díkes za názory.

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: Kouř z výfuku při plné zátěži

#2 Příspěvek od RudaK » 10 dub 2014 18:51

Není čiplý ? Vypadá to na hodně nafty - napadá mě špinavý vzduchový filtr :Sorry: . No ale pokud jede,tak bych řek,že dobrý :yes . Taky jsem uživatel a pokud to jede,tak to neřeším .
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kokesek » 10 dub 2014 20:15

treba praskla hadice do cooleru...
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

Cashflow
tel.: 739698205
auto: RR Sport 2,7 HSE

#4 Příspěvek od Cashflow » 12 dub 2014 19:27

Cus Landáci, díkes za názory .Udělal jsem následovné - výměna vzduchového filtru ( ale nebyl nijak moc zasranej ??? ) , na radu v servisu nějaký čistící aditivum do nafty ,plnou nádrž kvalitní nafty VERVA DIESEL od Benziny ( nevím jestli byla kvalitní ale byla doporučená ) ,no a pak nějakej výlet cca 100km v co možná největší zátěži ,prej asi aby šli ven ty černý sračky:-)Tak jsem mu dal trochu čoud :muscle No výsledek o 80 % lepší i při ostré jízdě a vytočení otáček do maxima bez kouře. Při zkoušení si fouknul opravdu při tom ,když jsem se o to snažil a pedál sešlápnul při nízkých otáčkách prudce na podlahu ale to už si myslím ,že je zapříčiněno kilometrama co má najeto,stářím auta a hlevně je to diesel :clap Takže uvidíme jakej bude vývoj a jestli se to zas nezhorší. Ještě jednou díkes za názory - Milan

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#5 Příspěvek od ssang » 12 dub 2014 19:49

Předešlý majitel asi jezdil na spotřebu a motor netočil, tak se to zakarbonovalo. Motoru svědčí občas svižným tempem ho ohřát, aby se usazený karbon vypálil.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#6 Příspěvek od RudaK » 13 dub 2014 07:45

ssang píše:Předešlý majitel asi jezdil na spotřebu a motor netočil, tak se to zakarbonovalo.
:yes to jsou ti,co jezdí za 8 litrů :Sorry:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Odpovědět