caute
prehorel mi zvezok kablov cca 17 z 25tich co idu popod nasavanie do motora popri vstrekovacoch, opravil som kablovanie ale auto nestratuje a pise gearbox fault. ale ked otocim klucikom pocujem ako cvaka dake rele v BECM. dalej ked som pripojil napetie priamo na starter z poistkovej skrine pri motore auto toci starterom. kde vsade mozu byt chyby este ? prihodim foto fuse box lebo neviem ci tie prepalene miesta maju vplyv alebo nie...
p38 prehorený zvezok káblov
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: p38 prehorený zvezok káblov
To máš štěstí, že ti neshořelo celé auto. Zkusil bych vyměnit tu pojistkovku, je to celkem častý problém, že odejde.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
pomerit napeti na BECM, pripojit diagnozu posledovat cidla a zivotne dulezite funkce. Popr zkusit nastartovat s jednotkou motoru ktera nema immo. at zjistis na ktere strane je problem.
-
Vieš mi napísať ktoré kontakty mám merať? Alebo na ktorých konektoroch aké farby káblov?lebo sú ich tam stovky viešKokesek píše:pomerit napeti na BECM, pripojit diagnozu posledovat cidla a zivotne dulezite funkce. Popr zkusit nastartovat s jednotkou motoru ktera nema immo. at zjistis na ktere strane je problem.

Ďakujem
-
zaujimave je ze ziadna poistka neodišla a aj rele sa tvaria ze su OK..