Vymena mechou za struny na D3
Moderátor: Miky_CZ
Vymena mechou za struny na D3
Mam neustále problém zo vzduchovým podvozkom na D3.Vyskúšol som všetko možné a auto nie a nie zdvihnúť. Rozhodol som sa vymeniť vzduchový podvozk za struny.Je to možné? Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem za rady.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Vymena mechou za struny na D3
Je to určitě možné . Ze začátku to bylo i volitelné vybavení ,ale v případě pružin nebyl ten slavný " Terain response " možný , tz. podvozek s pružinama byl bez něho
.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
já bych to nikdy neměnil, myslím si, že polovina komfortu při jízdě jsou právě měchy. Nehledě na to, že auto můžeš naložit jak chceš a vždy je v rovině.
A nemyslím si, že výměna bude levnější než kvalitní oprava.
A nemyslím si, že výměna bude levnější než kvalitní oprava.
- RudaK
Já taky né , ale tadle alternativa za pružiny je možná ....xxx píše:já bych to nikdy neměnil, myslím si, že polovina komfortu při jízdě jsou právě měchy.
Výmena mechov za struny je moja posledná možnosť. Auto bolo už v troch servisoch/a neboli to žiadny amatéri/ a nikto si sním neporadil.Bolo mi povedané že vymenili už všetko čo sa týka mechov.Kompresor, riadiacu jednotku, kocky . Auto vždy chvilu funguje a potom je to späť. Ak poznáš poznáš niekoho kto by si na to trúfol daj prosím vedieť.
nevím, kde jsi to už zkoušel, ale šikovný je Jarda Pešl (777345572) u Valmezu, Petr (kokešek) u Frýdku Místku http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=15682 nebo Land Jirka http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=4359lanko píše:Výmena mechov za struny je moja posledná možnosť. Auto bolo už v troch servisoch/a neboli to žiadny amatéri/ a nikto si sním neporadil.Bolo mi povedané že vymenili už všetko čo sa týka mechov.Kompresor, riadiacu jednotku, kocky . Auto vždy chvilu funguje a potom je to späť. Ak poznáš poznáš niekoho kto by si na to trúfol daj prosím vedieť.
zavolej jim a uvidíš
Z ktorej casti slovenska si?
Aky su presne kody chyb co to na diagnostike ukaze potom ako sa to vzdy "pokazi"?
Aky su presne kody chyb co to na diagnostike ukaze potom ako sa to vzdy "pokazi"?
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
postupná výměna všeho není úplně to pravý jak diagnostikovat. třeba u Petra Štrofa byl lehce přerušovanej signál na kabelech i když hodnota byla správná. Ale místo souvislýho signálu byl občas přerušovanej a řídící jednotka to správně vyhodnotila jako chybu. Zbývalo jen přijít na to kde ta chyba je.
Zkus Evo828, umí toho s diagnostikou hodně
Zkus Evo828, umí toho s diagnostikou hodně

Kouzlo LR týhle kategorie je právě ve vzduchovým podvozku, zkus to spravit, není možný aby to nešlo.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
V pondelok som dohodnutí do Frídku . Uvidím ako pochodím.Som z Martina , takže na Moravu to mám bližšie ako do Blavy.
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
jestli to máš do 2006- tak na kabely dost trpěly
- RudaK
Je jedno jak to máš kam daleko, špíš jde o to kdo to odstraní ...... taky si myslím,že to je ve špatné diagnostice chybylanko píše: Som z Martina , takže na Moravu to mám bližšie ako do Blavy.

Kua nejni možné,aby na to šikovný mehanik nepřišel ve 21 století

mě by spíše zajímalo, kde to měl, že to opravovali formou výměny dílů? 

Dnes som auto zdvihol a postupne som prečistil všetky konektory od kompresoraaž po mechy.Naštaroval som ,za pár sekund sa ako vždy rozsvietila kontrolka. Po pol hodine jazdy som vypol motor ,po znovunaštartovaní kontrolka nezasvietila a zatial som prešiel cca 250 km a stále nesvieti. Nemýslím si že je závada odstránená ale po piatich mesiacich ,čo som ju neustále videl rozsvietenú je to paráda.Uvidím ako dlho vydrží.
lanko píše:Dnes som auto zdvihol a postupne som prečistil všetky konektory od kompresoraaž po mechy.Naštaroval som ,za pár sekund sa ako vždy rozsvietila kontrolka. Po pol hodine jazdy som vypol motor ,po znovunaštartovaní kontrolka nezasvietila a zatial som prešiel cca 250 km a stále nesvieti. Nemýslím si že je závada odstránená ale po piatich mesiacich ,čo som ju neustále videl rozsvietenú je to paráda.Uvidím ako dlho vydrží.

dej pak info, na co přišel kokešek