nasavanie pre Thor V8
- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
nasavanie pre Thor V8
viete mi niekto povedat, ze ktory otvor ku ktorym valcom vedie v pripade Bosch 4.6 V8? prvy obrazok som strelil ked som mal rozobraty motor, ale z toho neda sa vysomarit, a znova rozoberat to nechcem (ani hornu cast nasavania, pokial nemusim, lebo mam tam nove tesnenie).
tu by som potreboval oznacit, ze ktory otvor kam vedie. ani na nete som nenasiel obrazok, kde by som vedel jednoznacne urcit, lebo je velke podozrenie, ze mam nespravne zapojene lpg injektory.
vdaka
tu by som potreboval oznacit, ze ktory otvor kam vedie. ani na nete som nenasiel obrazok, kde by som vedel jednoznacne urcit, lebo je velke podozrenie, ze mam nespravne zapojene lpg injektory.
vdaka
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: nasavanie pre Thor V8
Bohužel ti odpověď neřeknu, ale potvrzuju, že se u P38 neznalých přestaveb na LPG tento problém často stane, že se přehodí vstřikovače, právě kvůli tomu, že tam jsou u sání přehozené válce. Takže tomu věnuj opravdu úsilí zjistit správné pořadí. Zeptám se blbě: prostrčit těmi otvory nějaké lanko?
- pooh
praveze nechcem rozoberat este raz, lebo uz je davno poskladane, a nad tym je este vrchna cast nasavania, tkz. banany. a medzi nimi este tesnenie, tiez nove, plechove. dufal som ze niekto bude mat to prave dole a moze mi to zmerat.... 

- Stanislav Bedi
- tel.: +421907444887
- auto: P38 2.5TD
Cau sak to mas oznacene tak ako to je nie ved ked pozeram na ten odliatok a kde mas benzin vstrekovace tak to tak aj sedi
- pooh
valce su ocislovane spravne, ale nasavanie som ocisloval ja, aby sa nemuselo mudrovat a la "ten druhy odspodu na lavej strane" ...Stanislav Bedi píše:Cau sak to mas oznacene tak ako to je nie ved ked pozeram na ten odliatok a kde mas benzin vstrekovace tak to tak aj sedi
- pooh
no toto vyzera slubne. podla fotky to bude tak, ze tie 2 na konci idu na svoju stranu a 2 vnutorne z oboch stran idu krizom.Mirko píše:Foto zespodu:
http://www.v8forum.co.uk/forum/viewtopi ... 63d32f3e0c
http://www.cowdery.org.uk/images/v8misc/thor4.jpg
takto nejak:
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych tak nějak soudil. Četl jsem o tom vlákno na německém forumu, kde mu plynař právě ty vstřiky přehodil (Ono se to nabízí a narazit na takto znalého plynaře se nejspíš nepodaří ani v Anglií napoprvé). Nemůžu to vlákno ale už najít, bylo to tam tuším rozepsané, který je který, ale určitě to bylo tak, že ty prostřední vedou k některým protilehlým válcům.
- pooh
bol som to pozriet si, a mam tak, ze jedna vetva je nasrobovana na jednu stranu nasavania, a druha na druhu stranu. tym padom tie vnutorne su na opacnej strane ( alebo ti krajne , ako sa to vezme ). ono tie trysky maju aj inu farbu dratika, takze celkom dobre da sa urcit ktora je ktora, len musim este kontrolovat nastavenie. to ale zas nebude skor ako piatok alebo sobota.
chcel som sa vratit do servisu kde mi montovali , aby mi prekontrolovali, len teraz mi zacal zlobit eas kompresor, resp. thermal switch a musim cakat kym mi to pride
este ze mam k dispozicii druhe a nemusim riesit dratiky ...
chcel som sa vratit do servisu kde mi montovali , aby mi prekontrolovali, len teraz mi zacal zlobit eas kompresor, resp. thermal switch a musim cakat kym mi to pride

este ze mam k dispozicii druhe a nemusim riesit dratiky ...