JAKOU MÁTE NAVIGACI
Moderátor: Safraporte
JAKOU MÁTE NAVIGACI
Zvažuji nákup GPS navigace. A kde jinde se poradit než tady. Zajímalo bymně zkušenosti s navigacemi (nejlépe ve FreeL). Například kvalita signálu přes přední vyhřívané sklo, nebo zkušenost s propojením navigace přes FM modul s rádiem ve FreeL a podobné skušenosti. Prostě cokoliv co by mi mohlo pomoc při výběru.
Dík Chose
Dík Chose
Ahoj, používám Nokii N95 s interním GPS čipem, nainstalovaný mám Garmin v češtině a s českým hlasem a všechny mapy Evropy do detailu ulic v každém místě. Mobil mám ve stojánku vedle volantu, zapíchnutý do mřížek větráku. Takže ani ne úplně pod oknem. Neměl jsem s tím zatím sebemenší problém, jen musím mít telefon připojený k napájení. Přijde mi to takhle daleko lepší, než si kupovat navigaci samostatně a pak ji stejně pořád tahat někde s sebou společně s dalšíma x technickejma věcičkama 

- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Navigace vlastní, součást QKáry. Pro GPS používám poměrně historickou bluetoothovou Nokii LD-3W, a ta nejenže nemá naprosto žádný problém s vyhřívaným sklem, ale pokojně fungovala i když jsem ji zapomněl hozenou v cubbyboxu 

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Mám HTC TyTN II (aka Kaiser) s TomTom 6 a úplně v pohodě (sice nezná popisná čísla na berounských ulicích, ale co už
). Telefon/PDA/navi je imho super kombinace a nestojí ani tak nekřesťanský prachy (navíc autonabíječka je miniusb, takže se dá koupit za 120Kč). U samostatné navigace musíš pořád řešit, abys ji nezapoměl v autě, jestli budeš nabíjet mobil nebo navi atd. Žádná samostatná navigace taky není schopna pořádně navigovat při offroadu (mimo Garmin 276/8, která zase nemá dotykový displej a stojí 30kKč, topomapa Rumunska dalších 5), do TyTNa si nahodím OziExplorer s nascanovanýma mapama čehokoli a hurá do terénu
.

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Já dávám přednost samostatné navigaci, nepotřebuji jí každý den a tak mi nevadí občas krabička navíc. Mobil má prťavý display a PDA na nic nepotřebuji.
Mám TT one a předtím jsem měl TT 720. Lepší je pro mě levnější ONE. Nemá HDD a o to je rychlejší při startu a déle vydrží. Se signálem jsem nikdy neměl problém.
Mám TT one a předtím jsem měl TT 720. Lepší je pro mě levnější ONE. Nemá HDD a o to je rychlejší při startu a déle vydrží. Se signálem jsem nikdy neměl problém.
- Kolda.o
- Kontaktovat uživatele:
dobra volba - pouzival jsem ho driveWallonien píše:Ja zvazujem kupu Sonyericssonu P1i s TOMTOM GPS navigaciou... znamy ho ma a nevie si ho vynachvalit.
pouze diky potrebe Windows Mobile jsem ho musel opustit
Touhle volbou nemuzes nic pokazit - kdyz budes potrebovat mapy a pomoci s instalem funguji jako technicka podpora pro SE

LR Free 2.0 TD4 -> LR DISCO II 2.5 TD5 -> LR DISCO III 2.7 TDV6
PDA Mio A701 s dodatečně nahraným TomTomem.Funguje dobře, zkoušeno ČR a Polsko.V seriovém nastavení pomalu nabihala GPSka , někdy vůbec až po zásahu jednoho programátora vše funguje o.k. - prý tam dal nějaký podpůrný prográmek - na tohle jsem trochu trdlo.Tak si myslím, že za 7100 přístroj a 2700 nav.sowtver dobrá investice.