ked mi praskol prvy diff

(zadny) na mojej D1 300, dal som dozadu toto
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk ... t-atb.html lebo som chcel usetrit a myslel som ze to nahradi 100% uzavierku. obute mam T3 a cakal som, ze spolu s tym samosvorom to bude stacit. dokial su obidve kolesa na zemi a aspon nejak zatazene, tak to funguje, aj ked nejake presmyknutie a hlavne oneskorenie tam je. A castokrat presne ten moment auto zastavi a si v

Ak mas jedno kolo vo vzduchu, alebo aspon odlahcene, pomoze trocha, ked slapnes na brzdu, ale zase to to auto pribrzdi cele a ten motor

nema silu to pretlacit (hlavne na T3). Takze ak chces jazdit naozaj v lese, jednoducho offroad, chod rovno do uzavierky. Mne to vsetci tak hovorili, ale nedal som si poradit a tak som nato musel príst sam
teraz mam objednanu 100% uzavierku ashcroft, samosvor pojde dopredu, aj to len preto, ze vydrzi viac, jak tie seriove Roveracke diffy vyrabane z blata

A az skoncim s vymenami poloos a klbov za pevnostne, tak pojde uzavierka aj dopredu.
Ale na ceste som na tom samosvore nepozoroval ziadny rozdiel oproti seriovemu diffu. pri T3-jkach si na ceste toho vela nevsimnes

A drzim palce, ja som s vymenou diffov cakal tak dlho, az mi predny raz strelil a sundal tanier a hrusku a spravil dieru do napravy