anténa k rádiu
Moderátor: Miky_CZ
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
anténa k rádiu
Kde najdu na DII anténu k rádiu? Mám tam origo rádio a signál je bídnej.
Re: anténa k rádiu
... predpokladam, ze najskor na zadnom bocnom okne.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ano, na zadnom pravom okne. No ak máš slabý signál, chyba bude niekde na ceste. Tá anténa je OK.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 0903512213
- auto: D1 300tdi
Je to tak aj na D1???
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
ano DI 300 to má taky u 200 se nejsem jistý
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
na D200 je antena v pravym (spolujezdcovym) prednim blatniku.ja jsem ji predelal na elektrickou ,ale s extra vypinacem abych ji mohl v terenu schovat aj pri zapnutym radiuHubert píše:ano DI 300 to má taky u 200 se nejsem jistý
Naposledy upravil(a) omar dne 03 lis 2012 12:21, celkem upraveno 1 x.
Na levém nebo na spolujezdcovém?omar píše:na D200 je antena v levym (spolujezdcovym) prednim blatniku.ja jsem ji predelal na elektrickou ,ale s extra vypinacem abych ji mohl v terenu schovat aj pri zapnutym radiuHubert píše:ano DI 300 to má taky u 200 se nejsem jistý

Naco na anténě vypínač? Nějak si to nedokážu představit proč, asi jsem to nesprávně pochopil. Nejen kvůli impedanci....Stejně by ti rádio bez antény asi nemělo hrát.
Jó, kdyby byla demontovatelná na konektor, tak to ano.
Discovery je životní styl.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Na levém nebo na spolujezdcovém?
Naco na anténě vypínač? Nějak si to nedokážu představit proč, asi jsem to nesprávně pochopil. Nejen kvůli impedanci....Stejně by ti rádio bez antény asi nemělo hrát.
Jó, kdyby byla demontovatelná na konektor, tak to ano.[/quote]
kurva sorry na pravem nejak sem si popletl strany,ten vypinac na antenu je tam abych pri prujezdem nejakym krovim mohl mit zapnute radio teda poslouchat cd a mohl tu antenu zatahnout do blatniku

Jó, kdyby byla demontovatelná na konektor, tak to ano.[/quote]
kurva sorry na pravem nejak sem si popletl strany,ten vypinac na antenu je tam abych pri prujezdem nejakym krovim mohl mit zapnute radio teda poslouchat cd a mohl tu antenu zatahnout do blatniku
Mně nějaký dobrotivý obětavec vymontil vnější matku z antény, která mi následně padla dovnitř. Ač mám Disco 300TDI, jako jedna z prvních má antenu ještě v PP blatníku. Měnil jste někdo? Jak se tam dostat, je nutné sundat blatník či se dá řešit přes podběh, nebo...?