Aha ok díky za info. Já jsem našvanej chodívám od 4 od rána. A nic, jenom teda záběr štiky, co se na to pak vykašlala. Tak mám dilema, kdy je to lepší.fR4Nk píše:to Davson12: Galosa cca 20:00 a zubacik 20:30.
Kolik je tu tichých bláznů?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Kolik je tu tichých bláznů?
Tak se musim taky pochlubit...neni to z nejakeho jo komercniho rybniku...je to revir, kde stoji rocni povolenka 3000 kc a ma pres 200 ha.
Takze si myslim, ze to je celkem uspech...vysazovali je jednou, co ja vim, tak tenhle je jeden z mala, co tam zustal..ja ho samozrejme pustil.
78 cm, 7,2 kg ...
Takze si myslim, ze to je celkem uspech...vysazovali je jednou, co ja vim, tak tenhle je jeden z mala, co tam zustal..ja ho samozrejme pustil.
78 cm, 7,2 kg ...
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Fakt pěknejKrasty píše:Tak se musim taky pochlubit...neni to z nejakeho jo komercniho rybniku...je to revir, kde stoji rocni povolenka 3000 kc a ma pres 200 ha.
78 cm, 7,2 kg ...

Já byl na noc (Ne-Po) a jen tři kapříky. Nějak nežerou.
Ale nevadí, ten relax tam stojí za to (jedna fotečka nového bivaku při soumraku - je na molu na knap a druhá fotečka je ranní pohled z bivaku

- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Vies aka je najvacsia smola na svete? Chytit zlatu rybku a bit alergicky na zlatoKrasty píše:..ja ho samozrejme pustil.
78 cm, 7,2 kg ...

Nadherny supi

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
On je fakt jako zlatej! vypadá skoro jako Koi. Gratulace,krásná ryba 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
HH LOl. Ten je dobrej kapřík zlaťák 

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Krasty to na tý fotce jsi fakt Ty???

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
Kdyby jste někdo sháněl kaprové navijáky, tak Daiwa EMBLEM X 5000 T se vyplatí objednat v Decathlonu.
Běžná cena kolem 4 500,-Kč
http://www.uhabakuka.cz/index.php?ma=artdet&de=6926
http://www.rybarske-potreby-kral.cz/779 ... 000-t.html
a Decathlon http://www.decathlon.cz/emblem-x-5000t-id_8165273.html
Kvalita ověřena od lidí, co už si je tam koupili.
Běžná cena kolem 4 500,-Kč
http://www.uhabakuka.cz/index.php?ma=artdet&de=6926
http://www.rybarske-potreby-kral.cz/779 ... 000-t.html
a Decathlon http://www.decathlon.cz/emblem-x-5000t-id_8165273.html

Kvalita ověřena od lidí, co už si je tam koupili.
jojo, jsem to ja. Jsem furt stejnej, jen ty vlasy jsou delsi a trochen zarustam fousemTim píše:Krasty to na tý fotce jsi fakt Ty???![]()

- Tim
Týýýjo, no já bych Tě skoro nepoznal
Počkej, to musím ukázat Jiřce 

Hele já teda kapry nechytám. Ale dotaz, bojuje nějak když ho chytnete? Nebo si ho prostě vytáhnete jak šutr?
Tak to je potreba asi rozvest...
Kaprika do dvou kil dokazes vytahnout po smyku s ohledem na to na co ho chytas. Ale vetsi kapr uz nadela celkem paseku a pokud mu nechces hackem proriznou tlamu, tak ho musis trochu vodit a unavit ho.
Dle meho nazoru je z uslechtilych ryb nejvetsi lenoch asi candat...o nem skoro nevis, ze ho mas na prutu. A druhy extrem bych rekl, ze je asi amur (neni sice uslechtila ryba). To je torpedo, ktery bojuje celkem hodne...
To je muj nazor...
Ale kazda ryba se po case unavi a pak ji, jak pises, tahas skoro jako kamen z vody...
Kaprika do dvou kil dokazes vytahnout po smyku s ohledem na to na co ho chytas. Ale vetsi kapr uz nadela celkem paseku a pokud mu nechces hackem proriznou tlamu, tak ho musis trochu vodit a unavit ho.
Dle meho nazoru je z uslechtilych ryb nejvetsi lenoch asi candat...o nem skoro nevis, ze ho mas na prutu. A druhy extrem bych rekl, ze je asi amur (neni sice uslechtila ryba). To je torpedo, ktery bojuje celkem hodne...
To je muj nazor...
Ale kazda ryba se po case unavi a pak ji, jak pises, tahas skoro jako kamen z vody...
- Tim
O amurovi člověk taky pořádně neví, dokud ho nenechá loknout vzduchu
A k těm kaprům - tam vážně záleží hodně na vybavení. Na měkkoučkém feederu je jakýkoli kapr nad 30 cm sranda
A taky záleží kde chytáš, byl jsem na nějaké komerční pískovně kousek od Ústí nad Labem a tam se nechali i kapři kolem 80cm tahat z vody jako kusy hadru
To mnohem větší sranda je s kapry na řece a úplně nejlepší je parma, to je bojovník jak má být!
Sakra já bych šel na ryby

Sakra já bych šel na ryby

-
Jako šutr v žádném případě a čím teplejší voda, tím jsou bojovnějšíDavson12 píše:Hele já teda kapry nechytám. Ale dotaz, bojuje nějak když ho chytnete? Nebo si ho prostě vytáhnete jak šutr?

Navíc komu nesedí ,,bobkařina" a chce se pohybovat při lovu, tomu doporučuji carp stalking ) ať už na stojaté vodě, nebo ještě lépe na nějakém úseku řeky).
Ono chytání kaprů je u nás zprofanované jako bobkařina s bivakem a basou piva, ale má mnohem více rozměrů ... třeba na mouchu

https://www.youtube.com/watch?v=85t-x21IcxI
https://www.youtube.com/watch?v=Cvo2gmquVeE
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
115? Jen tak na ně
potvory mramorovaný

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Krásnej sumeček
Pustil nebo ponechal? Já ještě sumca nikdy nechytl ani nejedl 

-
Tak jsem byl na plánované rybačce, ale byl jsem nucen ji ukončit o den dříve.
Nakonec u mne zvítězila místní říčka, kam jsme vyrazili jen já a pes. Při příchodu na místo jsme vyrušili rodinku norků - máma s asi 6 mladými. Pak tam u protějšího břehu koukám, že tam plave přerostlá nutrie (těch tu máme v okolí dost) a ... on to bobr! Nu, množí se nám to tu pěkně, to to bude za pár let vypadat
Příroda krásná (až je mi hanba, že jsem tahle zákoutí objevil teprve ve svých 46 letech, když to mám ,,co by kamenem dohodil"
Zkoušel jsem kapry i sumce (na vyvěšenou). Povedl se jeden krásný kapř 56 cm vážící krásných 4,3 kg! - navrácen řece. Sumce jsem ani neviděl/neslyšel.
Tak doplním pár fotek a slibuji, že se na místo činu ještě vrátím.
Petrův Zdar
PS: to Davson12 - sumec do 1 m nebývá vůbec tučný a kolem 75 cm je výborný i upečený v troubě jen tak na másle a kmínu
Nakonec u mne zvítězila místní říčka, kam jsme vyrazili jen já a pes. Při příchodu na místo jsme vyrušili rodinku norků - máma s asi 6 mladými. Pak tam u protějšího břehu koukám, že tam plave přerostlá nutrie (těch tu máme v okolí dost) a ... on to bobr! Nu, množí se nám to tu pěkně, to to bude za pár let vypadat

Příroda krásná (až je mi hanba, že jsem tahle zákoutí objevil teprve ve svých 46 letech, když to mám ,,co by kamenem dohodil"

Zkoušel jsem kapry i sumce (na vyvěšenou). Povedl se jeden krásný kapř 56 cm vážící krásných 4,3 kg! - navrácen řece. Sumce jsem ani neviděl/neslyšel.
Petrův Zdar
PS: to Davson12 - sumec do 1 m nebývá vůbec tučný a kolem 75 cm je výborný i upečený v troubě jen tak na másle a kmínu
Safraporte píše:Tak jsem byl na plánované rybačce, ale byl jsem nucen ji ukončit o den dříve.
Nakonec u mne zvítězila místní říčka, kam jsme vyrazili jen já a pes. Při příchodu na místo jsme vyrušili rodinku norků - máma s asi 6 mladými. Pak tam u protějšího břehu koukám, že tam plave přerostlá nutrie (těch tu máme v okolí dost) a ... on to bobr! Nu, množí se nám to tu pěkně, to to bude za pár let vypadat![]()
Příroda krásná (až je mi hanba, že jsem tahle zákoutí objevil teprve ve svých 46 letech, když to mám ,,co by kamenem dohodil"![]()
Petrův Zdar
Pěkná říčka

-
Pěkná to jo, to ona je. Dnešní noc jsem tam opět strávil a opět nula bodů - ani potahDavson12 píše:Pěkná říčkaVěřím, že i na dravce super...

Už jsem spal jen v křesílku pod deštníkem. Kdo se má pořád tahat s tou vší bagáží.
Loví tam ale štiky před soumrakem, tak tam na ně vyrazím s vláčákem ...