D4 xenony
Moderátor: Miky_CZ
D4 xenony
Ahoj, mam LR D4, ale bohuzel nemam xenony ani led je to verze S, chtel by jsem je koupit, udajne je mozne je tam dat a aktivovat prez diagnostiku... umel by mi nekdo poradit nebo popr, aktivovat jej, aby svetla fungovali tak jak maji vcetne led??
diky
diky
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
Re: D4 xenony
ahoj
onehdá jsem byl u Mejznara na servisu a majitel D4 v základu si dodělal sám nějaký Čínský xenony , a elektrikář stoho měl
pořádně velkou hlavu jelikož to stále vyhazovalo nějaký chyby.
nejspíš to určitě půjde ale chce to odborníka
onehdá jsem byl u Mejznara na servisu a majitel D4 v základu si dodělal sám nějaký Čínský xenony , a elektrikář stoho měl
pořádně velkou hlavu jelikož to stále vyhazovalo nějaký chyby.
nejspíš to určitě půjde ale chce to odborníka
Otázkou je jak moc legální je chceš mít. Buď koupit nová světla pro D4 a a vše kolem nich. Pak je i nějaká šance je dostat do velkého techničáku nebo nějaká HID sada která nebude 100% legální a bude fungovat né zrovna optimálně.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
do velkého TP? nikdy jsem tam typ světel zapsaný neviděl, ale potřeba si uvědomit, že pokud si dáš xenony, potřebuješ i ostřikovače světel, jinak technickou neprojdeš, i když budou světla originálníhabakuk píše:Otázkou je jak moc legální je chceš mít. Buď koupit nová světla pro D4 a a vše kolem nich. Pak je i nějaká šance je dostat do velkého techničáku nebo nějaká HID sada která nebude 100% legální a bude fungovat né zrovna optimálně.
Superb r.v. 2004 mám zapsaný xenony. Tak jsem bral, že je to automatické, ale nemusí.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ke xenonům kromě ostřikovačů musí být i automatické nastavování sklonu. A pokud to má být legání, tak na světle musí být vyznačené, že je na xenony určené - je to vynačené přímo na skle. Rozumné je pouze vzít originální lampy se vším okolo.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
jo jo, jak píše Tom
já vycházel z toho, že si tam chce dát origo D4 xenony místo klasiky a jen to aktivovat a nakonfigurovat, což by obnášelo navíc přidat i ty ostřiky. Laborovat s nějakou HID sadou a LED je šílenství, ale to už se tu i někde rozebíralo
já vycházel z toho, že si tam chce dát origo D4 xenony místo klasiky a jen to aktivovat a nakonfigurovat, což by obnášelo navíc přidat i ty ostřiky. Laborovat s nějakou HID sadou a LED je šílenství, ale to už se tu i někde rozebíralo
Ak mas ostrekovace na svetlach, tak staci kupit orig d4 xenony, namontovat a hocikto s diagnostikou Na D4 ti to zaktivuje. Autolevelling je robeny priamo vzduchovym podvozkom.
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896