Šuplíkový pojezd
Moderátor: Acon
Šuplíkový pojezd
Chtěl bych si udělat do kufru výsuvné plato na šuplíkové pojezdy, ale zaboha nemohu najít něco co má délku min. 1100mm, výsuv 100%, a zatížení alespoň 100kg na jeden. Netuší někdo kde to koupit?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Re: Šuplíkový pojezd
Ahoj, to by Ti nestačilo ?
Kuličkový výsuv KA 3320, vestavná šířka 19 mm, 910 mm/ 135kg
Petr
Kuličkový výsuv KA 3320, vestavná šířka 19 mm, 910 mm/ 135kg
Petr
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
To je krátký, potřebuju min. 1100mm, ideálně 1300mm. A hlavně to musí mít výsuv 100%.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To budeš mít docela těžké hledání - viděl jsem maximálně 90cm a okolo 90kg - nábytkářské. Ono si moc nedovedu představit v normálním nábytku hlubší šuplíky.
Já jsem do D2 dával šuplíky hluboké 80cm a výsuvy 70cm - měl jsem drobnou obavu, že když ty šuplíky naložím a plně vytáhnu, tak se mi to překlopí a vypadne z auta. Jak to chceš řešit - upevnit do auta? 110cm je velmi pěkná páka.
Já jsem do D2 dával šuplíky hluboké 80cm a výsuvy 70cm - měl jsem drobnou obavu, že když ty šuplíky naložím a plně vytáhnu, tak se mi to překlopí a vypadne z auta. Jak to chceš řešit - upevnit do auta? 110cm je velmi pěkná páka.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Já jsem našel nejvíce metrové a zatížení páru na 300kg, ale chtěl bych delší. Chytím to do defíka do zadních podběhů a zároveň do podlahy, takže držet to bude. Tyhle posuvy už nejsou nábytkářské ale průmyslové a dělaji se i na větší zatížení, jenom ta délka.
-
Ano, v tom případě jsem ty delší viděl třeba do 19" racků, akorát víc než 1m to nebylo. Ale ceny už byly všechno jiné než rozumné a dostupnost taky.
A co ten šuplík udělat kratší, předpokládám, že chceš, aby ti z Defa vyjížděl zadním dveřma, a část za šuplíkama mít přístupnou jinak - zevnitř. Já jsem v D2 zjistil, že by mi více vyhovovaly menší šuplíky a k nim druhá bedna. Na uložení věcí jako jsou náhradní díly a nářadí, ke kterým není potřeba častý přístup.
A co ten šuplík udělat kratší, předpokládám, že chceš, aby ti z Defa vyjížděl zadním dveřma, a část za šuplíkama mít přístupnou jinak - zevnitř. Já jsem v D2 zjistil, že by mi více vyhovovaly menší šuplíky a k nim druhá bedna. Na uložení věcí jako jsou náhradní díly a nářadí, ke kterým není potřeba častý přístup.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Já to chci udělat né jako šuplík, ale jenom jako jedno velké plato, nad kterým bude spaní. Abych mohl vytáhnout celej náklad ven, a spaní bylo netknuto.
-
To je dobrej nápad - chtěl jsem to podobně, ale nenašel jsem tehdy vhodné plastové bedny, které bych na plato posadil, a které by byly případně znovu sehnatelné, v případě poškození.
Co to udělat s platem, které bude méně hluboké a v přední části mít možnost to otevřít zvrchu skrz spaní.
Já to asi nějak podobně budu řešit do 130 SW - 1,9m dlouhé pojezdy doopravdy nemám v úmyslu shánět. Ani by to nebylo praktické.
A plastové bedny už jsem asi našel - Euro přepravky - jsou pevné, relativně levné, dají se stohovat a hlavně jsou standardizované, takže budou dlouhodobě sehnatelné.
Co to udělat s platem, které bude méně hluboké a v přední části mít možnost to otevřít zvrchu skrz spaní.
Já to asi nějak podobně budu řešit do 130 SW - 1,9m dlouhé pojezdy doopravdy nemám v úmyslu shánět. Ani by to nebylo praktické.
A plastové bedny už jsem asi našel - Euro přepravky - jsou pevné, relativně levné, dají se stohovat a hlavně jsou standardizované, takže budou dlouhodobě sehnatelné.
Mě se tam právě přes spaní lézt nechce, protože to bude vyjma spaní zaházené dalšíma krámam. Přijde mi jednodušší celej ten prostor pod spaním vytáhnout ven. Bedny mám od Frontrunner a vejde se jich tam krásně 8 ve dvou patrech.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Tady by sis myslím mohl něco vybrat http://www.avdel.eu/pdf/kulickove_vysuv ... uvy_cz.pdf
Třeba typ 5321 by měl vyhovovat.
Prodává to ARCUS Engineering v Brně, občas u nich něco kupuju a kvalita velice dobrá. Většina věcí je skladem.
Třeba typ 5321 by měl vyhovovat.
Prodává to ARCUS Engineering v Brně, občas u nich něco kupuju a kvalita velice dobrá. Většina věcí je skladem.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Super, přesně tohle hledám. Hned jsem jim volal a mají to co potřebuju. Sice cena brutální, pár ja za 10 ale za komfort se platí.
Díííkes

Díííkes

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ceny ty oni opravdu nemají lidové. Ale s kvalitou jsem byl zatím vždy spokojen. A montujeme to do výrobků pro průmyslovém použití, často s nonstop provozem.
Tak ti snad bude taky sloužit dobře. Ať se dílo daří.
Tak ti snad bude taky sloužit dobře. Ať se dílo daří.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Mohl by jsi sem prosim dat (nebo mi poslat do mailu) fotku vysledku snazeni? Premyslim co dozadu do Defa....mr-tomas píše:Super, přesně tohle hledám. Hned jsem jim volal a mají to co potřebuju. Sice cena brutální, pár ja za 10 ale za komfort se platí.
Díííkes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
Furt to ještě není úplně hotové, ale už je to alespoň funkční. Nakonec jsem našel cenově rozumnější pojezdy s udávaným zatížením 200kg, takže budu doufat, že ve vysunutém stavu alespoň 100kg unesou. 
Jo a docela mě zarazilo když jsem to zamontovával, že ty bočnice se na 1m rozcházej o 1cm.

Jo a docela mě zarazilo když jsem to zamontovával, že ty bočnice se na 1m rozcházej o 1cm.