RRC jaký gumy do terénu
-
- tel.: 775166278
- auto: RRC 3.9+ RRC 3.5
RRC jaký gumy do terénu
Zdravím, pořídil jsem si RRC 3.9 a přemýšlím jaký gumy nazout do terénu. Na Pajeru jsem měl Insa turbo 265/75 R16-T3 a v pohodě ale většina lidí tvrdí ,že to na Classicu nevydrží poloosy a diferák? Nemám s tímto vozem moc zkušeností tak budu rád za každou radu. Díky B.
Re: RRC jaký gumy do terénu
s tym rozmerom to este nebude uplne stratene...donedavna sme jazdili aj 35 simexy na seriovych poloosiach. Samozrejme to nevydrzi vecnost, ale pri troske rozmyslania sa da zivotnost dramaticky predlzit.
A ked uvidis ci Ti auto sadne a rozhodnes sa ake ma byt jeho vyuzitie, tak je k dispozicii celkom velka mnozina doplnov vratane uzavierok, pevnostnych poloosi, lepsieho pruzenia a pod...
A ked uvidis ci Ti auto sadne a rozhodnes sa ake ma byt jeho vyuzitie, tak je k dispozicii celkom velka mnozina doplnov vratane uzavierok, pevnostnych poloosi, lepsieho pruzenia a pod...

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
-
- tel.: 775166278
- auto: RRC 3.9+ RRC 3.5
Re: RRC jaký gumy do terénu
Děkuji, dám tam spíš 235/85 R16. Spíš mi šlo o vzorek pneu.Auto chci jen do terénu a na expedice do Rumunska. Už jsem měl absťák, dva roky jsem vydržel bez offa.