neviem si rady s jednym problemom. pri prekroceni 120km/h mi vypisuje hlasku na displeji a pipa ako blazon. lavou packou to vypnem, aj mi vypise ze speed limit 120km off, ale v momente to piska znova, akoby som to nevypol.
ak tam nastavim nizsiu rychlost,napr 80km/h, tak ma upozorni pri jej prekroceni ale znova aj pri dosiahnuti 120km/h, a neprestane pokial nespomalim na 110km/h.
takze jazda cez 120km/h je pre zvukovu kulisu nemozna.
bude chyba niekde v riadiacej jednotke? alebo sa to da cez diagnostiku nejako vypnut?
/este doplnim , ze tempomat mi vobec nefunguje, mozno to ma s tym nejaku spojitost/
P38 pipanie pri prekroceni 120km/h
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: P38 pipanie pri prekroceni 120km/h
pres diagnozu se to da vypnout.
A nebo nejezdi pres 120
A nebo nejezdi pres 120

dnes mi to v servise cez diagnostiku vypli, vraj som tam mal nejaky mod urceny pre krajiny perzskeho zalivu.
zaroven mi aktivovali denne svietenie, avsak po prichode domov som zistil, ze mi nezatvara okna pri zamknuti auta.
takze sa vratim do servisu a pokusim sa to reklamovat, snad to budu vediet aktivovat.
zaroven mi aktivovali denne svietenie, avsak po prichode domov som zistil, ze mi nezatvara okna pri zamknuti auta.
takze sa vratim do servisu a pokusim sa to reklamovat, snad to budu vediet aktivovat.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
nejedna se o zadnou reklamaci ,ale o nastaveni daneho marketu. V tom co ti nahrali neni podporovane dotahovani oken.