Ses měl zeptat, jestli by nebylo trošku ledových ker.paramount2 píše:dyž já nevím....já se dycky nechám unýst a něco zničím...mám ject?

Moderátor: Miky_CZ
Ses měl zeptat, jestli by nebylo trošku ledových ker.paramount2 píše:dyž já nevím....já se dycky nechám unýst a něco zničím...mám ject?
MOPADŽI píše:Ahoj všem,
Ve spolupraci se strýcem MilošemII a kancem, pořádáme po roce opět veřejně, tradiční víkendové, již 10.(tedy jubilejní) setkani Landroveráku v Mohelnici, pod officiálním názvem:
"MOHELNICE mopadzi&MilošII&kanec OFF ROAD DRIVING SHOW 2014"
Souřadnice - 49°47'16.303"N, 16°52'9.286"E
Termín 10-12.10. 2014
V pátek příjezd od 17hod. v neděli odjezd do 12hod.
Jde o to, pojezdit, pokecat, sdělit si navzájem zážitky z cest, prohlédnout fotky atd.
Cena za pronájem areálu od Mohelnického Autoklubu zůstavá stejná jako minulý rok - 700CZK za auto/víkend. Zástupce autoklubu bude po celý víkend (mimo nocí) přítomen v areálu.
Kdo tedy přijede v pátek, bude platit 700CZK a kdo přijede až v sobotu, bude platit 700CZK. Platí každé auto které dorazí do areálu.
Kdo s tím má problém, ať nejezdí![]()
Bude zajišteno: občerstveni ve "vagonu" - guláš, klobásy, gril maso, pivo...
V tabořišti bude oheň na vyhrazeném mistě.
Prosim dobrovolniky o pomoc se dřevem, předem dik.
K dispozici nám bude celý areál mimo páskou vytýčených a tím pádem, uzavřených úseků (bude se řešit těsně před akcí). Je zakázáno vjíždět z vyhrazeného prostoru do lesa a to i na lesní cesty vycházející přímo ze závodiště !
Volby neřeším ...
1. Mopadži + 1
2. kanec +1
3. Miloš
4. Miky CZ
5. Moon13
6. Gibson
7. Benjamin
8. Visby
9. Kubrtos
10.Vizour
11. MadTom
12. Fugín
13. DjAlf
14.Kangaroo
15. iYary
16. jareku
17. Franta D1
18. Radek D3
19. Dicsovery 1
20. My- Key
21. Ronald
22. Bahnak
23. Paramount 2
24. petr pp
25. LukyMory
26. Markéta Def.
27. Dušan
28. kubas
29. Richo 70
30. Milko
31. Garfield
32. Jirka 116
33. Petr Štrof
Sákra, ty jsi vostrá!! Před třema dny jsme si nějaké tvoje "příbuzné" fotili v Etoshi.Lvice Elsa píše:Zdravím pánové- aby bylo i letos jasno, opět připomínám, že zapíšu každého kdo jasně a zřetelně napíše - přijedu), přihlášky ve znamení smajlíků či jiných příšer neberu .-)) No a samozřejmě přihlášení beru pod vaším jménem či nikem.-)) Kolín bude jeden velký oříšek po loňské zkušenosti, že
Takže jména pánové ať vás mohu připsat
Elsa
Jj potvrzuji .. trochu ty nase defiky jeste poladime a přijedeme i s nejakym tim doprovodem (navigátor, palubní technik apod :-D)Discovery1 píše:Hlásím dva kusy Discovery1 a My-key.
No zrovna před chvílí jsem koukal na fotky. tak nevybral si ten Jirka špatný místoŠtorky píše:Sákra, ty jsi vostrá!! Před třema dny jsme si nějaké tvoje "příbuzné" fotili v Etoshi.Lvice Elsa píše:Zdravím pánové- aby bylo i letos jasno, opět připomínám, že zapíšu každého kdo jasně a zřetelně napíše - přijedu), přihlášky ve znamení smajlíků či jiných příšer neberu .-)) No a samozřejmě přihlášení beru pod vaším jménem či nikem.-)) Kolín bude jeden velký oříšek po loňské zkušenosti, že
Elsa
Pa M.
MOPADŽI píše:Nevymlouvej se a dojeď.paramount2 píše:dyž já nevím....já se dycky nechám unýst a něco zničím...mám ject?
No a co jsi čekal MirunoŠtorky píše:Sákra, ty jsi vostrá!! Před třema dny jsme si nějaké tvoje "příbuzné" fotili v Etoshi.Lvice Elsa píše:Zdravím pánové- aby bylo i letos jasno, opět připomínám, že zapíšu každého kdo jasně a zřetelně napíše - přijedu), přihlášky ve znamení smajlíků či jiných příšer neberu .-)) No a samozřejmě přihlášení beru pod vaším jménem či nikem.-)) Kolín bude jeden velký oříšek po loňské zkušenosti, že
Elsa
Pa M.