..se ti Low omlouvam ale co ze jste to to udelali?low píše:hlasim, ze jsme prave udelali nas prvni evropskej tajine .-)

Honza
Moderátor: Miky_CZ
..se ti Low omlouvam ale co ze jste to to udelali?low píše:hlasim, ze jsme prave udelali nas prvni evropskej tajine .-)
Musím Kangara opravit.Pavel jel na sjetéjch orig pneu z výroby.( i Island na nich absolvoval ).Hold když pán Bůh dopustí i motika spustí.Kangaroo píše:No jasně, když na to přijde, můžeš jet i octavií. Nebudeš jezdit po dunách, ale těsně k nim se dostaneš a nekoukneš se na odlehlejší části hor, jinak to zvládneš v jakýmkoli autě. Pavel jel sériovou D3 na polosjetejch AT pneu.OC píše:Já tam nebyl, tak mne někdo opravte pokud děsně kecám, ale podle referencí mám za to, že technicky takový čundr zvládne libovolný sériový Lanďák a to tak, že v pohodě. Jiná pohádka je spolehlivost...
Jo jo Eriku.Já pořád říkal - Stavrosi nejez tak moc ztloustneš,seš mladej.A von pořád ,že ne.A pak přibral a má z toho trauma.erik píše:Rudo, Ty kosti zbyly po odede? A jak vidim i roletka na piknik?
low píše:Tažín - kousky masa (kuřecí, skopové, hovězí) se připravují v jednom hrnci se zeleninou i přílohou najednou. Hrnec je speciální, hliněný, jako část kompletu s ohništěm na dřevěné uhlí pod ním.