moj splneny sen RR P38 4,6
moj splneny sen RR P38 4,6
vdaka tomuto forumu som sa zamiloval do znacky LR, skoro rok som sa venoval hladaniu auta a nasiel som.
Dakujem vsetkym, ktory prispievali problemami aj radami, bez vasich prispevkov by moju radost nahradilo sklamanie.
Ked som ho kupil, nefungoval podvozok,zamky,kurenie a asi polovica elektro vybavy.So synom sme zvladli diagnostiku EAS,pomocou programu a kabla ktory som nasiel zase len na tomto fore.Zistil som, preco auto nekuri, preco nejde central, a ak budem mat akykolvek problem, obratim sa na tieto stranky.
verim ze po nejakpom case aj ja nazbieram skusenosti s tymto krasavcom a budem vediet poradit inym co a ako.
vdaka vam LR fandovia !!!!
Dakujem vsetkym, ktory prispievali problemami aj radami, bez vasich prispevkov by moju radost nahradilo sklamanie.
Ked som ho kupil, nefungoval podvozok,zamky,kurenie a asi polovica elektro vybavy.So synom sme zvladli diagnostiku EAS,pomocou programu a kabla ktory som nasiel zase len na tomto fore.Zistil som, preco auto nekuri, preco nejde central, a ak budem mat akykolvek problem, obratim sa na tieto stranky.
verim ze po nejakpom case aj ja nazbieram skusenosti s tymto krasavcom a budem vediet poradit inym co a ako.
vdaka vam LR fandovia !!!!
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: moj splneny sen RR P38 4,6
Myslím, ž esi na to išiel správne. Vitaj v klube

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak ať P38 už dělá jen radost
.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
a ten krásny zvuk,čo

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- MILUNAK
- tel.: 777314741
- auto: nevejde se
- Kontaktovat uživatele:
jj V8 je V8.....láska na první poslechnutíerik píše:a ten krásny zvuk,čo![]()
![]()

Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.
ano, musim suhlasit, ten zvuk je nadherny, a vykon nenahraditelny. 

tento tyzden som dal namontovat LPG, zatial to slape bez problemov 

- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
ahoj, gratulujem
aky system tam mas a ake mas nastavenie? mozes sem hodit aj fotky .
ja som dal do RR Elpigaz cirka pol roka dozadu, a dlho som nebol spokojny, ukazalo sa ze naozaj nebolo tam vse v poriadku, ale uz som sa dostal na uroven, ktora vyhovuje, a odstranil som aj najvacsie nedostatky. stale tam ale vidim rezervu, takze rad by som to porovnaval s niekym, kto ma podobny system. hlavne ma zaujima reduktor, sposob zapojenia injektorov a pokial mas na to diagnostiku, tak aj nastavenie riadiacej jednotky.

aky system tam mas a ake mas nastavenie? mozes sem hodit aj fotky .
ja som dal do RR Elpigaz cirka pol roka dozadu, a dlho som nebol spokojny, ukazalo sa ze naozaj nebolo tam vse v poriadku, ale uz som sa dostal na uroven, ktora vyhovuje, a odstranil som aj najvacsie nedostatky. stale tam ale vidim rezervu, takze rad by som to porovnaval s niekym, kto ma podobny system. hlavne ma zaujima reduktor, sposob zapojenia injektorov a pokial mas na to diagnostiku, tak aj nastavenie riadiacej jednotky.

Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
je to ZAVOLI, nic ine ti neviem povedat, neriesil som nejako vazne znacku splynovaca ani nic okolo toho, mojou podmienkou pre montaznika bola co najvacsia nadrz namiesto rezervy a tankovacie hrdlo schovane pod dvierkami, kde sa tankuje aj benzin.
Nadrz mi dal 85L. O veciach ako nastavenie riadiacej jednotky atd. je neviem nic, to som nechal na odbornikov v servise.
Foto urobim a vlozim.
Pocas jazdy ziadny rozdiel oproti benzinu, zrychlenie a jazda do kopca OK, este vyskusam s nalozenym privesom.
a ty si mal ake problemy?? co nebolo v poriadku???
Nadrz mi dal 85L. O veciach ako nastavenie riadiacej jednotky atd. je neviem nic, to som nechal na odbornikov v servise.
Foto urobim a vlozim.
Pocas jazdy ziadny rozdiel oproti benzinu, zrychlenie a jazda do kopca OK, este vyskusam s nalozenym privesom.
a ty si mal ake problemy?? co nebolo v poriadku???
- Přílohy
-
- splynovac.jpg (19.01 KiB) Zobrazeno 5869 x
-
- splynovc.jpg (13.67 KiB) Zobrazeno 5869 x
Naposledy upravil(a) zolik dne 22 črc 2014 15:55, celkem upraveno 1 x.
- pooh
na zaciatku som mal vysoku spotrebu a moc sa mi nepacil celkom chod motora, ale kupodivu dalo sa s tym jazdit. ked ale v ramci dodatocneho nastavenia skusali znizit spotrebu, s autom sa dalo po rovine, ale aj mensie kopce ledva zvladal, a spotreba neklesla. to kupodivu som pisal kvoli tomu, lebo neskor sa ukazalo, ze 4 z 8 injektorov boli nespravne zapojene.
spotrebu mam momentalne okolo 17-18 litrov dlhodoby mix, co zas neni az tak zle
, predtym som mal okolo 21. rad by som sa dostal na 15-16 litrov za optimalnych podmienok, ale nie za kazdu cenu. to vsetko plati samozrejme pre normalnu jazdu na ceste. ked som tahal 2 tonovy vozik, spotreba sa mi zdvyhla len asi o liter a pol, takze som bol s tym spokojny, ale vtedy tie injektory este boli nespravne zapojene, myslim si ale ze este mam nejaku rezervu v nastaveni aj hadice na injektorov by som skratil, lebo su priliz dlhe na moj vkus...
a kultura chodu este neni to prave orechove - ja viem, som narocny ...
ja mam 95 litrovu nadrz namiesto rezervy. 85 litrova tam vojde bez upravy, pre 95litrovu musis odbrusit vystuze z dekla rezervy a aj tak strci este, to ale len okolo 1 cm, a to sa prakticky strati

spotrebu mam momentalne okolo 17-18 litrov dlhodoby mix, co zas neni az tak zle

a kultura chodu este neni to prave orechove - ja viem, som narocny ...

ja mam 95 litrovu nadrz namiesto rezervy. 85 litrova tam vojde bez upravy, pre 95litrovu musis odbrusit vystuze z dekla rezervy a aj tak strci este, to ale len okolo 1 cm, a to sa prakticky strati
maly "tuning" mojho milacika
dostal novy nastrek masky chladica vo farbe karoserie, na povodny vyblednuty a uz sedomodry plast som sa nemohol pozerat
dostal novy nastrek masky chladica vo farbe karoserie, na povodny vyblednuty a uz sedomodry plast som sa nemohol pozerat
- pooh
hmm, doteraz mi vobec nevadil ten moj, ale mozno nebolo by na skodu to spravit tiez..
a kam si dal tie faceliftovane predne svetla? ak ich este nahodou mas, lavy by som vymenil za taky co mas teraz
a kam si dal tie faceliftovane predne svetla? ak ich este nahodou mas, lavy by som vymenil za taky co mas teraz
lave svetlo sa mi rozbilo, a kedze som zohnal len tento typ,tak som menil obidva.
prave mi zostalo, ale to ti asi nepomoze
prave mi zostalo, ale to ti asi nepomoze
- pooh
a rozbilo sa ti sklo alebo to samotne telo - ten svetly plast? lebo ak ten plast by si este mal, tak by som mal zaujem. stacilo by to plastove telo bez montazneho ramu.
rozbilo sa mi len sklo, mozem to nafotit /zajtra/
mechy "dozreli"
menil som vsetky 4 naraz, pracicka na jedno dopoludnie, vdaka tomu ze som nasaval vedomosti na nete to prebehlo bez komplikacii
menil som vsetky 4 naraz, pracicka na jedno dopoludnie, vdaka tomu ze som nasaval vedomosti na nete to prebehlo bez komplikacii
- pooh
ahoj, sice to bolo davno, ale medzitym aj ja bol nejaky cas prec, takze chcem sa spytat ci by sa to dalo nafotit? ( a popripade ocenitzolik píše:rozbilo sa mi len sklo, mozem to nafotit /zajtra/