Ve svém příspěvku k opravě stěračů, kdy selhal spínač dojezdu přišpendlený na motorku sem se zmínil, že asi nemá cenu jej opravovat, protože kontakt pruží a stejně by asi prasknul zas. Původní téma zde:
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =1&t=24639
No ale samozřejmě mi to nedalo a repas jsem zkusil. Spínač sem následně po dobu dvou týdnů podrobil "intenzívnímu" testu kdy sem ho pří různých příležitostech měl u sebe a pořád mačkal (u filmu, při venčení psů, na výletě..

. Po tomto zátěžáku bylo vidět, že pájený spoj nijak neutrpěl a navíc při pozorování spínání je vidět, že kontakt je nejvíc namáhán cca v půlce své délky a nikoliv v místě uchycení k pinu. Na vnitřní straně je dost místa a tak se dá nanést větší vrstva cínu. Pro pájení doporučuju použít nějakou čistící pájecí kapalinu (kalafuna je tu na prd). Já používám na nerez, ta pokryje takřka vše. Neřikam, že to je oprava vhodná pro trvalé použití. Obzvlášť při ceně nového spínače, ale pro ty co pendlují po republice (jako já) nebo jezdí různé expedice to může být v nouzi dobré. Vždy bude asi jednodušší najít pastevce s pájkou než servis či vrakoviště LR