D3 ruční brzda a kontrolky
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
D3 ruční brzda a kontrolky
Nefunguje mi ruční brzda u D3, sice jsem četl, že ji málokdo používá, leč pro blížící se TK bude záhodno ji zprovoznit. Když jsem se začal pídit po příčině nefunkčnosti, uvědomil jsem si, že mi ve štítovém panelu, v kruhu tachometru, nesvítí žádná kontrolka a to dokonce ani při startování neproblikne. Věděl by někdo čím to? Pomůže mi někdo radou kde a jak zprovoznit kontrolky? Chtělo by to někoho kdo se vyzná v elektrice D3, rád přijedu kamkoliv. Děkuji předem za rady a jakékoliv nápady. 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: D3 ruční brzda a kontrolky
Stando , tak ručku po mě ještě nikdo na STK nechtěldiscover píše:Nefunguje mi ruční brzda u D3, sice jsem četl, že ji málokdo používá, leč pro blížící se TK bude záhodno ji zprovoznit.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
discover píše:Nefunguje mi ruční brzda u D3, sice jsem četl, že ji málokdo používá, leč pro blížící se TK bude záhodno ji zprovoznit. Když jsem se začal pídit po příčině nefunkčnosti, uvědomil jsem si, že mi ve štítovém panelu, v kruhu tachometru, nesvítí žádná kontrolka a to dokonce ani při startování neproblikne. Věděl by někdo čím to? Pomůže mi někdo radou kde a jak zprovoznit kontrolky? Chtělo by to někoho kdo se vyzná v elektrice D3, rád přijedu kamkoliv. Děkuji předem za rady a jakékoliv nápady.
No a když ji zatáhneš ? Žádnej zvuk ? Zkontroluj kabaláž pod krytkou brzdy , pak nejspíš pojistku jestli ji má ( múj odhad ) ven se mě nechce ji hledat
Dál je to na servis , pakny se daj seřídit i doma na dvoře
-
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk absolutně žádný ani sebemenší reakce auta. Dávám to do souvislosti s ostatními kontrolkami, myslím si.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zjistil jsem, že mi nefunguje ani tempomat, ten je poměrně jednoduchý, takže mohlo by to mít spojitost? Myslím nesvítící kontrolky. Díky. S
- maniac
- tel.: 725054218
- auto: D III OFF, D III
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych začal u pojistek 

LR Discovery 3, TDV6 SE, Xlifter, Wrangler Duratrac 2 5/55/19, Garmin navi 2595, CB INTEK M-799 plus, Šnorchel, Zahrada, Svetělna rampa 440w,
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zkoušel jako první, všechny by měly být v pořádku. Nenapadá mě, kde by mohly mít kontrolky něco společného, že nesvítí, neprobliknou ani při startování. Baterii mám novou týden, 800A / 100Ah.
CHod s tym na diagnostiku. Tou sa daju prekontrolovat vsetky kontrolky a ukazovatele po jednom. Zaroven nacitas chybove hlasenia z ostatnych jednotiek a budes vediet viac.
Toto co popisujes sa tu este nevyskytlo v takej kombinacii - tak asi k tomu nikto viac info nedoda.
Toto co popisujes sa tu este nevyskytlo v takej kombinacii - tak asi k tomu nikto viac info nedoda.
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
-
- Kontaktovat uživatele:
Evo, samozřejmě se chystám někam na diagnostiku, bohužel ji nemám blízko, tak jen musím najít čas, toho je pomálu. Myslel jsem, jen jestli to už někdo takhle měl. Kdyby se tady našel někdo s diagnostikou co mi umí poradit a i něco navíc, budu jen rád.
S

Lenze aj ked niekto ma diagnostiku - tak vobec na dialku nevie zistit preco Ti nejdu kontrolky.... a ci to moze mat suvis s rucnou brzdou.
Kontrolky su LEDky na plosnom spoji a a vsetky su riadene riadiacou jednotkou (IPAC modul) - takze to nie je kablik od rucnej brzdy ku kontrolke. Preto to mozu byt dva uplne oddelene problemy. Jeden s modulom rucnej brzdy a druhy s modulom IPAC.
Kontrolky su LEDky na plosnom spoji a a vsetky su riadene riadiacou jednotkou (IPAC modul) - takze to nie je kablik od rucnej brzdy ku kontrolke. Preto to mozu byt dva uplne oddelene problemy. Jeden s modulom rucnej brzdy a druhy s modulom IPAC.
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta