Diglobe píše:....
Ahoj chlape. Ono by si s tím stejně těžko něco udělal. Prostě ty věci který sem zatím musel vyměnit tak o těch si ani vědět nemohl,poněvadž v době transakce všechno fachčilo tak jak měli v UK v plánu. Měsíc po koupi se začali objevovat závady na který neměla tvá zodpovědná péče pražádný vliv. Hold je to 10 let starý auto a díly který jsem musel měnit byly hold 10 let starý. Nejvíc mě trápí to servo,teda trubky a hadice, už sem musel vyměnit všechny co od a do serva vedou. A repas předního kardanu se dal očekávat(běžné opotřebení) Jinak to těsnění a podobný drobnosti to je v pohodě. Takže můžeš být v klidu,bo ostatní na tomhle autě je díky tvé péči a pravidelnému servisu v pohodě(nutno vyzdvihnuot péči o rám a celý podvozek

). Akorát ta zpuchřelina v zadních pravých co jsme onehdá objevili se malinko rozlezla,ale i to je v řešení,příští měsíc bude i tato kosmetická záležitost vyřešena. Jinak auto dostalo malinko jiný vzhled. Bylo osazeno KM 2kama,nějak se objevil šnorchl atd. Jinak když do něj sednu a šlápnu na "plyn" tak je to zážitek

. Jestli dorazíš na zimní Jihlavu tak pokecáme.
edit: jen by mě zajímalo,jestli ta "vracečka" k nádržce serva byla origo nebo byla už měněná,bo se mi nezdá že tak jak byla vedená je to to nejlepší řešení. (škoda že sem to prodřený místo nevyfotil)
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá