ako prvyMadTom píše:A zkusil si Google - označení té barvy a cena a vyhodilo mi to několik eshopů, kde to mají. Vesměs stavebnin.

sa svk to asi nikto nedodava tak skusim s priponou CZ

Moderátor: Miky_CZ
ako prvyMadTom píše:A zkusil si Google - označení té barvy a cena a vyhodilo mi to několik eshopů, kde to mají. Vesměs stavebnin.
dik za radu, skusim tocervusl píše:Jeden svár tam opravdu jeale co vidět to nebude a tím,že to vaříš kolem dokola tak to určitě neupadne,skus si to napolohovat pokud to jde,aby jsi nemusel vařit ty svislé sváry.Jestli můžeš tak přidej proud nebo uber posuv drátu.Jinak supr daří se,kolik tam máte sněhu?
taky sem to chtěl napsat. COčko máš 220V ?cervusl píše:............Jestli můžeš tak přidej proud nebo uber posuv drátu.........
400V - ubral som na posuve tak to slo lepsie pri tych hrubych plechoch...Hubert píše:taky sem to chtěl napsat. COčko máš 220V ?cervusl píše:............Jestli můžeš tak přidej proud nebo uber posuv drátu.........
ja viem, robim si prdelMadTom píše:Ale já jsem myslel něco úplně jiného. Stanovou garáž.
http://www.svarbazar.cz/phprs/index.php - tady se dají najít docela zajímevé věci k základům - nemusí se člověk všechno učit sám.
to asi nie... nepofotil som este co mi vsetko ostavaMira 101 píše:![]()
![]()
S chuti do toho,pul je hotovo.
..nooo hej, Procomp, napodobeniny tlmičov...gibson píše:ano ano, krasny vylet a dobre sa mi triezvelo!![]()
bolo fajn sa po dlhom case zviest v riskovom komfortnom kyvadle
kludne si to mozes prerobit na zdvojene tlmice a ti dam svoje procompy ako tu druhu saduRišoKE píše:..nooo hej, Procomp, napodobeniny tlmičov.....sa to trocha pohojdáva..
![]()
..ďakujem za tvoju veľkorysosť, ale ja potrebujem naozajstné tlmičegibson píše:kludne si to mozes prerobit na zdvojene tlmice a ti dam svoje procompy ako tu druhu saduRišoKE píše:..nooo hej, Procomp, napodobeniny tlmičov.....sa to trocha pohojdáva..
![]()
ked sa ti aspon jeden este sam roztiahne tak ho tam kludne mozes nainstalovat ale to je prilis najivna predstava o funkcnosti tychto pseudotlmicovRišoKE píše:..ďakujem za tvoju veľkorysosť, ale ja potrebujem naozajstné tlmičeProcompy namontujem ako vzpery prednej kapoty namiesto toho drátu, čo tam je, asi dám po dva na každú stranu, možno ju udržia, veď sú (boli
) plynové
![]()
![]()
![]()
asi to budu levocske vrchyRišoKE píše:...schválne, kto uhádne odkial sú fotky?.. [emoji14]ohoda: