peto píše:asi to budu levocske vrchyRišoKE píše:...schválne, kto uhádne odkial sú fotky?.. [emoji14]ohoda:
správne, konkrétne Čierna hora (1289 m), bývalý vojenský obvod Javorina..

Moderátor: Miky_CZ
peto píše:asi to budu levocske vrchyRišoKE píše:...schválne, kto uhádne odkial sú fotky?.. [emoji14]ohoda:
a neje tam nahodou zakaz vjazdubývalý vojenský obvod Javorina.
..my asi môžme, majú nás tam radi..peto píše:a neje tam nahodou zakaz vjazdubývalý vojenský obvod Javorina.![]()
tak na to by som zaludok nemal takto si privlastnovat cudziu robotuMadTom píše:Obrázek hezkej, na první pohled bych řekl, že jsi si na to někoho pozval.
...neviem, či to je mojím vypitým vínom, ale sa teda zlepšuješ..gibson píše:dnes to celkom slo a pocasie prialo
dikRišoKE píše:...neviem, či to je mojím vypitým vínom, ale sa teda zlepšuješ..
napad z maticou je zaujimavykubas píše:Mam na kazdym konci udelanou diru a na ni navarenou matici s tim ze z toho budu vypoustet vodu sem si rikal ze to je takovej velkej dutej prostor..
...kňazom verím len právoslávnym..vieš, my veriaci východného obradu...gibson píše:dikRišoKE píše:...neviem, či to je mojím vypitým vínom, ale sa teda zlepšuješ..![]()
viem ze mi rad robis chutky ale doma ma caka original omsove od knaza![]()
dal by som ti aj ochutnat ale si daleko a tvoja prehnita dusa by si reagovala jak upir na svetenu vodu
jedine co ta moze ospravedlnit je ze makas na zadnom narazniku ??kubas píše:Ale musim se priznat ze od ty doby co sem to delal sem to nenapustil nicim jinym nez blatem protoze sem tam ani ty srouby nedal
pravoslavny su rusnacky??RišoKE píše:...kňazom verím len právoslávnym..vieš, my veriaci východného obradu...
..ale, fakt, asi sa zlepšuješ, šak ono by bola hanba, ak by si upadal..![]()
..zvary na predchádzajúcej fotke už boli zvarmi, tak už len neodjebávaj, veď je to tvoje auto..![]()
..a držím palce, rýchlo to dokonči, nech pojazdíme..bo sa nerád vozím s Patrolistami
aj to je dobra vyhovorka, chladnicku nam treba viac jak navijakkubas píše:Nedelam vubec nic jo umyl sem tu ledncijo a rozbil china winch