Na aute dal predchádzajúci majiteľ namontovať struny, oplatí sa mi zainvestovať do vzduchového podvozku, kúpiť nové mechy alebo použité? Čo všetko by som potreboval a koľko by to stálo? Keď som mal auto na zdviháku, všimol som si, že sú tam namontované snímače výšky, nádrž na vzduch a hadičky k mechom. Kde nájdem kompresor a ako by som ho vyskúšal, či je funkčný? Elektronika je asi vyblokovaná, lebo mi nehlási chybu podvozku.
Vopred ďakujem za cenné rady a želám príjemný večer.
Range Rover P38-namontovať mechy alebo nechať struny?
-
- auto: Range Rover P38 2,5
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Re: Range Rover P38-namontovať mechy alebo nechať struny?
Ahoj, když se podíváš do starších příspěvků v sekci RR, tak k tomuto tématu je toho napsáno hodně, bohužel dnes nemám už čas, abych Tě navedl, ale určitě to najdeš
.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
měl jsem možnost svést se z rr na měchách a řeknu že to neni až takovi rozdíl jak tady ostatní píšou skoro to nepoznáš jelikoz jsem o tom kdysi taky uvažoval že to vratím na mechy ale potom jsem si dal liftove pružiny a už nic měnit nebudu naco potom řešit problemy z měchama co tu řeší jiní
Měl jsem měchy a teď mám péra. Záleží na okolnostech a je to na delší diskuzi, ale péra jsou v oukeju. Žadná tragická změna v komforu. "Spis naopak", věčně nemusím čekat než se to nafoukne v zimě nemusím mít strach, že mi to zalangsamuje, a před barákem auto nevypadá jak zmoklá slepice. A kompresor mám v kufru na dofukovaní kol
Ale každej to má jinak...

Ale každej to má jinak...
Miši sport 2,5td (2000)/L300 2,5td (1996)/W260 2,8d (1995)/P38 2,5dse (1996)/pajero 2800 (1994)/starex 2,5td (2004)/DII td5 (1999)