Text původního vlákna:
Chtěl bych s rodinkou a defikem (čili žádný velký spěch

Moderátor: Miky_CZ
JiřinaVFR píše:Ahoj Lukes, to je krásný plán. Já bych to rád dal na moto, ale nevím jestli mi to letos vyjde. Chceš tam jet přes SSSR nebo přes Turky?
spíš přes Turecko, vzhledem k situaci na Ukrajině by byla velká zajížďka se tomu vyhnout při volbě cesty přes Rusko, nicméně nejlepší by byla cesta dookola Černého moře...JiřinaVFR píše:Ahoj Lukes, to je krásný plán. Já bych to rád dal na moto, ale nevím jestli mi to letos vyjde. Chceš tam jet přes SSSR nebo přes Turky?
jelikož jsem zaměstanec viděl bych to na 15 pracovních dní + víkendy takže nějakých 21-24 dnů?, někdy červen, červenec, srpen jelikož Mikuláš (3 letý syn je školkou povinný tak by bylo lepší to směřovat na dobu prázdnin kdy bude školka zavřená ale dogma to není....)vizour píše:taky bych tam rád ,a kdy to plánuješ a na jak dlouho?
žádný mejl mi nedošel, jen ten že to doma probereš ale výsledek ne, ale tak nějak jsem to předpokládal.... čert ví jak to dopadne u nás ale chuť by byla... :-D třeba nakonec skončím zase v jugošce... :-D a budu mít klid u pivacyril píše:Jak jsem psal v mailu. Holkám se tam nechce. Takže je nebudu je nutit. Ale budu to sledovat....![]()
To si taky nejsem jistý a proto píšu ...pokud to bude možné.... Času na výlet není mnoho ale zase ne uplně nejmíň... Nehodlám to hrotit za každou cenu ani dojezd na nějaké místo ani množství najetých km v Gruzii prostě tomu nechat volný průběh a hlavně si to užít!visby píše:na gruzinsko a armensko su podla mna 3 tyzdne malo...lepsie je si vybrat jednu krajinu a poriadne to tam prejst
ak ste horske typy, tak chodte urcite iba gruzinsko. v okolii mestie alebo na omale sa da kludne zostat par dni a robit tury do okolia.lukes píše:To si taky nejsem jistý a proto píšu ...pokud to bude možné.... Času na výlet není mnoho ale zase ne uplně nejmíň... Nehodlám to hrotit za každou cenu ani dojezd na nějaké místo ani množství najetých km v Gruzii prostě tomu nechat volný průběh a hlavně si to užít!