Ale je to fajn site, já mám odtamtud workshop manual i ten katalog ND a vše funguje tak, jak má, takže chyba je opět u tebe.OC píše:Není to fajn site -- u všech fialových všudy, co to je za šílenou srágoru?!? Stáhl jsem si to CD, a žádné z těch PDF není čitelné! Všechny vypadají nějak takto -- kompletně prázdný text, rozsypaný čaj v obsahu![]()
![]()
Nevím co udává Rimmers, ale já mám 1999 na Rave CD označen jakoOC píše:Existují zřejmě tato vydání:
LRL0006ENG: 1995 -- mám špatný a neúplný scan;
LRL0046ENG: 1996 -- nemám, sháním, ne a nemohu sehnat...
LRL0086ENG: 1997 -- ten jsem Ti poslal;
YVB101760 (???): 1999 a dál -- ten jsem ani neviděl, je také divná změna číslování, ale Rimmer's to udávají takto.
Tohle ti asi pomůžeOC píše:Hola haló, admine nebo někdo, kdo má přístup k ETM LRL0046ENG (5. edition, 1996), potřeboval bych snímek jedné konkrétní stránky... šlo by to?
Jedná se o stránku se zapojením ICE, měla by se dát najít kupříkladu podle textu "Mode Select". V LRL0086ENG vypadá takhle, ale to je mi málo platné, neboť zapojení v mém autě tomu dost zásadně neodpovídá
Pokud byste někdo dokázal odpovídající stránku najít v LRL0046ENG a poslat mi její snímek, byl bych velice vděčn...
Nemůžu stáhnout celý LRL0046ENG pouze jednotlivé části.OC píše:Hmmm... určitě to je LRL0046ENG? Jelikož to není celé (začíná to až na straně E1/1), nejsem si jist, ale kdekoli jsem se do toho díval, vypadalo to úplně stejně jako LRL0086ENG ... možná je to jen tím, že se ty dokumenty vzájemně až tak moc neliší?
Speciálně zmíněná stránka E6/10 je určitě přesně stejná jako v mé kopii LRL0086ENG, a to určitě neodpovídá realitě v mém autě
Samozřejmě, také je možné, že některý z předchozích majitelů prasil, a realita mého vozu neodpovídá dokumentaci...