Past ve dveřích Disco1 a RRC?

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

Past ve dveřích Disco1 a RRC?

#1 Příspěvek od Mirko » 18 pro 2014 22:10

Mě se dnes podařilo ztratit ve dveřích řidiče 3 takové ty příšerné sponky na zajištění táhel zámkového mechanizmu. Při pokusu je nacvaknout na příslušný drát se jako obvykle nenacvakli a spadli - jenže kam? Na dně dveří nejsou, viditelné ve dveřích ne, na zemi nejsou- U třetího už jsem to přestal chápat. Prošťoural jsem drátem i mezery mezi výztužemi a plechem. Není někde ve dveřích nějaká skrytá past, která člověka hned nenapadne? Nemám teda magnet, ale v podstatě jsem celé dveře prošmátral rukama a do většiny i vidím a nic.

kupec18
auto: D1 300tdi

Re: Past ve dveřích Disco1 a RRC?

#2 Příspěvek od kupec18 » 18 pro 2014 22:21

Mirko píše:Mě se dnes podařilo ztratit ve dveřích řidiče 3 takové ty příšerné sponky na zajištění táhel zámkového mechanizmu. Při pokusu je nacvaknout na příslušný drát se jako obvykle nenacvakli a spadli - jenže kam? Na dně dveří nejsou, viditelné ve dveřích ne, na zemi nejsou- U třetího už jsem to přestal chápat. Prošťoural jsem drátem i mezery mezi výztužemi a plechem. Není někde ve dveřích nějaká skrytá past, která člověka hned nenapadne? Nemám teda magnet, ale v podstatě jsem celé dveře prošmátral rukama a do většiny i vidím a nic.

Nj tam je to past vedle pasti, pičo!!
:mrgreen: :mrgreen:
Od patku do neděla budu v brně, nějáke ty sponky mi zbyly když tak ti je mužu vzít.

teslo

#3 Příspěvek od teslo » 19 pro 2014 12:07

hladaj pod "S" - Spony :lol:

btw: magnet na husom krku...v takychto pripadoch neocenitelna pomocka. Tiez som si dlho hovoril, ze blbost a dnes ma ten zazracny pripravok svoje cestne miesto na stene s naradim :wink:
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mirko » 19 pro 2014 12:15

Naštěstí doma ještě pár dveří bylo, takže ráno jsem to dal do kupy, ale i tak mě štve, že si někde vozím zbytečnou zátěž :mrk

Odpovědět