D 3/4 - jednoduchá závada čidel/měchů???
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: D 3/4 - jednoduchá závada čidel/měchů???
Anbo Rudo souhlasím, ale když prostě není poruce při opravě, tak se na to dost často zapomene a ono to bez toho funguje. Než se to znovu prodře. Takže za mě dát tam něco hned, dokud se na to myslí.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- David Š
- tel.: SE
- auto: Disco 3 TDV6 SE
...já jsem tu trubičku jednoduše přeříznul odštípnul jsem prodřený kus a nastavil...náhodou mi tam pasovala hadička z pneumatického systému, který máme v práci na jednom stroji, průměrem šla přesně do tý černý orig, napatlal jsem jí kolem dokola lepidlem na bazény a nasadil....trošku jsem jí nechal o malinko delší a je to...ted jsem to jen omotal izolačkou, pak si s tím pohraju....k tomuhle systému jsou i spojky, koncovky se šroubením atd...nacvakneš a je....
Ta ochrana proti prodření v tomhle místě je nutná, dám tam asi buď delší pružinu /spirálu 20 cm, a navlíknu jí na ní...to by mělo v tomhle místě být trvanlivější...
Rudo ty asi myslíš takový ty navlékací spirály např na kabely za elektroniku atd...ne? To asi není taky špatný....
pak jsem taky přemýšlel o těch návlecích, co používají elektrikáři, mají několik velikostí, nasadíš na spoj a fénem nebo horkovzdušnou pistolí malinko ohřeješ a ona se smrskne, ale zase to nebude tak pružný...prsty z gumových rukavic by jako rychlá pomoc asi taky šli použít....je to jen prozatím...
Ta ochrana proti prodření v tomhle místě je nutná, dám tam asi buď delší pružinu /spirálu 20 cm, a navlíknu jí na ní...to by mělo v tomhle místě být trvanlivější...
Rudo ty asi myslíš takový ty navlékací spirály např na kabely za elektroniku atd...ne? To asi není taky špatný....
pak jsem taky přemýšlel o těch návlecích, co používají elektrikáři, mají několik velikostí, nasadíš na spoj a fénem nebo horkovzdušnou pistolí malinko ohřeješ a ona se smrskne, ale zase to nebude tak pružný...prsty z gumových rukavic by jako rychlá pomoc asi taky šli použít....je to jen prozatím...

U mě dobrý....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
S těma trubičkama a spojkama opatrně - tlaku je to doopravdy hodně. Né že by to nefungovalo, ale je blbé, aby to kvůli poddimenzované opravě znovu prasklo. Protože se to stane v nejnevhodnější dobu.
A teplosmrštivé věci bych radši neuvažoval - hrozí poškození těch plastových trubiček při smršťování.
A teplosmrštivé věci bych radši neuvažoval - hrozí poškození těch plastových trubiček při smršťování.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
JJ)))) primárně to je určený na elektokabeláž .......David Š píše: Rudo ty asi myslíš takový ty navlékací spirály např na kabely na elektroniku atd...ne?

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "