TD4 kouř při sešlápnutí plynu

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Zpráva
Autor
juraj maco
auto: Free td4 04

Re: TD4 kouř při sešlápnutí plynu

#21 Příspěvek od juraj maco » 28 pro 2014 12:45

na taký motor 215 tis-km nie je vela..dost zaleži aku naftu tankuješ tento motor je dosť háklivy na kvalitu nafty takže tankovanie na pumpách typu "Jurky,Oktan a podobne.to je zabijak pre trysky na tomto motore neviem ake sú u vas vČechach .ale zaručene tankuj len kvalitnu naftu.

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hunter » 31 pro 2014 03:48

A řekni mi co je dnes kvalitní nafta... OMV SHELL? Bohužel mám zkušenosti že na té značce tolik nezáleží jako na nájemci a dopravci. Znám kluka co má nový Mondeo bral jen V-power a špatný. Pak začal brát u nějakého zemědělce zjistil že je to čistá nafta bez řepky a jezdí na to již dost dlouho a dobrý a dokonce i spotřeba lepší. Jasně snažím se brát kvalitní naftu ale hlavní je dnes výtoč a zkušenosti s danou pumpou. Uvidíme co to bude...

Sent from my iPad using Tapatalk
Free Td4 2004 HSE automat

dava
auto: DII Td5 v origoši

#23 Příspěvek od dava » 31 pro 2014 09:33

Ahoj, kvalitní je dnes jen Eurooil, protože je bez biosložky, případně někdo jiný kdo to taky takhle má, ale nevím o něm.

Jinak v mrazech kolem-5 se tím bílým pokuřováním nemá cenu zaobírat, bývá to pára po kondenzu z cooleru a podobně.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hunter » 02 led 2015 20:59

Máš recht taky si myslím že jediná dobrá je dneska Eurooil. Jinak to nebylo jen v mrazech to pokuřování je mi jasné ale toto byla určitě nespálená nafta. No čas ukáže.

Odesláno z mé Xperie Z1 pomocí Tapatalk
Free Td4 2004 HSE automat

Odpovědět