...no a nemá někdo podobný problém: při volnoběhu slabě hučící zvuk, připadá mi to jako když otočíš volantem plný rejd a ozve se ti servo na doraz....tak asi takový zvuk, s přidáním plynu zmizí, při ubrání se jako by vrátí...

Moderátor: Miky_CZ
Hubert píše:Jestli dobře chápu potřebuješ nabrousit kliku? Nevím ale na co tu vrtačku.
A kde se taková nová klika kupuje?alkaline píše:Hubert píše:Jestli dobře chápu potřebuješ nabrousit kliku? Nevím ale na co tu vrtačku.
...kľuka pôjde nová....
hifi píše:mne este pred viac ako 15- rokmi vyslachtil moju S-105 na pretekekarsku S-130 pan Haidler v PB
http://www.motor-haidler.sk/
Spodek motoru vychází cca 2800,-Euro bez daně, nevím, za kolik je kde klika, já to tedy slyším prvně (leda by v motorárně zaměstnávali Čechy, to bych tomu pak rozuměl).alkaline píše:...kľuky sú...
...rovnako ako spodok motora...cca štyri a pol tisíc éčiek...
...to si nechávam ako poslednú možnosť...
...mám to auto rád...
...ten môj kúsok bol vyrobený v dvetisíc päť...RudaK píše:Prej padají motory u r. 2007 , nebo se mám s tou mojí r.2006 připravit na podobnou rošťárnu ....
Jediny problem je v tom ze ve francii pani inzenyri udelali chybu a zapomeli na salcich udelat zamky jak to na normalnich mororech je,pak se potoci a je to v prrrrrrrrrr.Jinak by to byl pomalu nesmrtelny motorRudaK píše:Prej padají motory u r. 2007 , nebo se mám s tou mojí r.2006 připravit na podobnou rošťárnu ....