Letošní první sníh
Moderátor: Miky_CZ
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letošní první sníh
Tak to je slušný
.

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Kubas moc pěkný,oni takovýhle cesty zavátý sněhem dokážou mnohdy nečekaně překvapit
. Tady na Pardubicku furt prd
. Sněhu málo,co napadne tak do druhýho dne zase roztaje
....nuda

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
vcera sem ometal osobák a tak 20 cm na nem lezelo pada docela casto a zatim drží kokam z okna a disco je zas bílá
No, von Kubas myslím taky musel dlouho hledat, než našel takovou vrstvu aby se do ní dalo hupnoutfugín píše:Kubas moc pěkný,oni takovýhle cesty zavátý sněhem dokážou mnohdy nečekaně překvapit. Tady na Pardubicku furt prd
. Sněhu málo,co napadne tak do druhýho dne zase roztaje
....nuda

Kde to konkrétně je? Ten větrolam, nebo co je to, jakobych už někdy viděl.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
-
jo pravda vsude je to nafoukaný,ale krásne bylo toho dost pres kapotu jen takovej 5timetrovej usek ale jak sem se rozjel a nepustil sterace tak sem v pulce slapl na brzdu jako ženská
pac sem nechtel trefit ten stromek nalevo,jinak je to nad opatovem smerem k tem vrtulím u zaniklý osady královec

Jo tam, tož tam fouká, proto ty vrtulekubas píše:jo pravda vsude je to nafoukaný,ale krásne bylo toho dost pres kapotu jen takovej 5timetrovej usek ale jak sem se rozjel a nepustil sterace tak sem v pulce slapl na brzdu jako ženskápac sem nechtel trefit ten stromek nalevo,jinak je to nad opatovem smerem k tem vrtulím u zaniklý osady královec

No road? No problem...
-
kolem šutrhillu to mac neznám ale vim že tam jsou nebo minimalne jeden jeepař je ve staraku fičí pekne byl sem tam na letišti ubytovanej cca 4 mesice tam taky nejaký lidi prý jezdí ale nikoho sem tam nikdy nepotkal jen moravský myslím že mi dva se i známe
Nebyl jsi u mě koukat kdysi na Patrola? Na letišti onehdy stála v létě DI upravená na parkovišti, to byla tvoje? Jinak, ve Staráku je Roman, ten má teď asi Y60 wagon upravenou na pick-up , předtím měl vždy Toyky 70, ten umí jezdit dobře. Motával jsem se tam já kdysi, blbnuli jsme spolu. Pak je tam Jéňa, tem měl co vím hoodně vysokou 160 červenou s hoodně železem navíc (a věčně okutálenou). Rád tam jezdil Vláďa , semtam Pechy... a tak. Je tam v jedný rokli super svezení, bláto, vedle písek, rigoly, relativně bezpečný výjezdy, co jen chceš a není to moc na očích. Ale už jsem tam tak 5 let nebyl, tak nevím aktuální stav, bo moje momentální auto je už jen kochací a makacíkubas píše:kolem šutrhillu to mac neznám ale vim že tam jsou nebo minimalne jeden jeepař je ve staraku fičí pekne byl sem tam na letišti ubytovanej cca 4 mesice tam taky nejaký lidi prý jezdí ale nikoho sem tam nikdy nepotkal jen moravský myslím že mi dva se i známe

Není tohle tvoje ??
No road? No problem...
-
no presne tak to je moje,parkrat sem tam s ní byl a na toho patrola sem tam taky kdysi byl já a stahl sem ti pul krabky startek to si pamatuju
pak sem nakonec vzal d1 prodal pak byla 3,3d a pak tuhle chudinku, ja tam potkávam jen to pekný XJ to je myslim ten vláda co mel tu zelenou kratkou Y61 jinak do tý rokle tam bych zajel neznam to tam ale kopce tam jsou pekný

Jojo, jak jsme neměli kam jet to prubnout, aby nás někdo nepojebal, protože to kolem Lanškrouna je nahoffno, samej privát a navíc jsem to tu tehdá tak neznal (jinak bych nejel ani tam kde jsme byli, bo od majitele kupuju seno).kubas píše:no presne tak to je moje,parkrat sem tam s ní byl a na toho patrola sem tam taky kdysi byl já a stahl sem ti pul krabky startek to si pamatujupak sem nakonec vzal d1 prodal pak byla 3,3d a pak tuhle chudinku, ja tam potkávam jen to pekný XJ to je myslim ten vláda co mel tu zelenou kratkou Y61 jinak do tý rokle tam bych zajel neznam to tam ale kopce tam jsou pekný
Vláďa myslím XJ nemá, podle mě staví Patrola. To bude někdo už mimo moje známý, už tam nějakou dobu nebydlím, tak vím prd. To svezení bych musel brnknout Romanovi, jakej je aktuální stav, jestli se ještě dá, ale nechal bych to na léto, to kdyžtak dohodnem.
No road? No problem...
-
klidne rad tam kouknu je to za rohem, myslím že vaclav vedle na foru psal ze je to ten týpek on to xj nema dlouho ale je nepřekouknutelný myslim že bylo vedle na foru na prodej tmave zelený možna že i FL,chrom kola,safari,buschwakery jo a ta 80ka avant jak sem tenkrát říkal že je od nej tak jeste v rodine jezdí,jinak na štedrej den sem tam kolem tebe jezdil vydel sem v dáli takovej peknej kostelík (albrechtice) říkam jedem tam no a byl z toho peknej vejlet pač sem nevedel že tam je takový udolí no a pak ta cedule moravská sázava
nevěřil bych kolik lidí se na štedrej den prochází kolem 

Mno, v Albrechticích jsem se narodil a tam jak je ten otoč u toho údolí (sázaváku) jsme bydleli a učil sem se tam na kole. Děda tam postavil tu boudu u zastávky. Pak jsem skončil teprve v Moravský, načež se teď opět vyskytuju zpátky asi 10 let.kubas píše:klidne rad tam kouknu je to za rohem, myslím že vaclav vedle na foru psal ze je to ten týpek on to xj nema dlouho ale je nepřekouknutelný myslim že bylo vedle na foru na prodej tmave zelený možna že i FL,chrom kola,safari,buschwakery jo a ta 80ka avant jak sem tenkrát říkal že je od nej tak jeste v rodine jezdí,jinak na štedrej den sem tam kolem tebe jezdil vydel sem v dáli takovej peknej kostelík (albrechtice) říkam jedem tam no a byl z toho peknej vejlet pač sem nevedel že tam je takový udolí no a pak ta cedule moravská sázavanevěřil bych kolik lidí se na štedrej den prochází kolem
Ale, už tenkrát se autama do sázaváku nemohlo, bo tam je milion vodních zdrojů a podobně. Lidí tam chodí mrť, je to teď naučná ztezka, navíc i pro cyklisty nebo běžkaře, vyleze se ve Výprachticích. Najaře tam rostou bledule největší jaký jsem v životě viděl a v potoce u lomu se rejžujou granáty, ale moc jsem jich nikdy nenašel, bo to je otrava

No road? No problem...
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
A je po sněhu nad nulou a prší (Jičín)
Odesláno z mé Xperie Z1 pomocí Tapatalk

Odesláno z mé Xperie Z1 pomocí Tapatalk
Free Td4 2004 HSE automat
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Tajc také prší 

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
No, kolem Lanškrouna je jeden až dva pod nulou a mrholí... teď jsem se doštráchal z práce a pěkná klouzačka ... TC skoro nezhasnul těch 18 km a do auta jsem se dobejval rychlovarnou konvicíVáclaf píše:Tajc také prší

No road? No problem...
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
vcera rano -24°C 

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
-
dobře tady sotva desat.

No road? No problem...