VYBRACIE AUTA PRI PRIDAVANI ..
Moderátor: Safraporte
VYBRACIE AUTA PRI PRIDAVANI ..
Zdravim.Neviete mi niekto poradit ci to moze bit ze freelander 2004 2,0Td4 82kw mi pri nastartovanistudeneho motora chodi normalne a po chvili zacne pri nizkych alebo strednych otackack auto vibrovat a nechce ist do vykonu.po pridani sa auto rozbehne ale nie je to v poriadku.EGR,vaha vzduchu,tlakove hadice su OK.A na pristrojovke nesvieti ziadna kontrolka(pri zapnuti kluca sa rozsvietia vsetky).mozu to byt vstreky?zda sa mi ze auto ma aj vyzsiu spotrebu.
Re: VYBRACIE AUTA PRI PRIDAVANI ..
Vibruje auto alebo motor? V prvom prípade to môže byť od IRD, poloosí zadný dif. rozdielnych stavov gúm.. V druhom ma napadá aj zotrvák.
Ak šklbe len motor - na tri valce a len pri teplom motore, tak ten vstrek by som asi vylúčil a kontroloval čidlá.
Ak šklbe len motor - na tri valce a len pri teplom motore, tak ten vstrek by som asi vylúčil a kontroloval čidlá.
gumy su rovnomerne ziazdene a auto to nerobi za studen len po urcitom case a robi to uz potom stale.ono akoby sa to prenasalo do celeho auta a urcite to ide od motora aj na neutraly to robi ze rozochveje motorale na volnobehu normal,len pri rozbiehani akoby to nieco brzdilo...
a tie cidla by mali byt kde.a cidla akej suciastky su to?
Treba najprv zistiť, či je závada elektrická alebo mechanická - to by mohla rozlúsknuť diagnostika, tým by som začal. Režim motoru sa v závislosti na teplote mení, dávkuje sa zmes podľa iných konštánt, to je ďalšie vodítko. Ak budú čidlá /elektrika/ ok a ich hodnoty v poriadku, tak sa zameraj na tlak na lište. Ventily a mechaniku motora by som asi vylúčil.
Predpokladám, že nebude problém merať napätia.
Predpokladám, že nebude problém merať napätia.