paddockspares
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: LR Discovery 300
- Kontaktovat uživatele:
paddockspares
Ahoj pánové. Zkoušel jsem se přihlásit na paddockspares a nejde mi to. Může te to zkusit někdo z vašeho účtu a pak mi dát vědět zda se přihlásíte. Předem díky
Re: paddockspares
Pery píše:Ahoj pánové. Zkoušel jsem se přihlásit na paddockspares a nejde mi to. Může te to zkusit někdo z vašeho účtu a pak mi dát vědět zda se přihlásíte. Předem díky
Zkoušel jsem a funguje mi to.
-
- Kontaktovat uživatele:
jak dlouho tam máš účet?
Asi rok a něco, naposledy jsem objednával taky před rokem.Pery píše:jak dlouho tam máš účet?
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
tiez funkcne 

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to jsem mel problem jen ja..
-
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsem založil tohle téma, tak by mě zajímalo jak je to tam s tou daní.
Když budu plátce DPH zadám svoje dič a zaplatím cenu bez DPH (VAT). Což nejsem
Otázka zní zda je možnost zadat někoho jiného dič (samozřejmě, aby o tom věděl) a fakturační adresu. Oni to pošlou bez DPH. Jak potom postupovat s finančákem. Co se jím musí doložit a co se platí?
Když budu plátce DPH zadám svoje dič a zaplatím cenu bez DPH (VAT). Což nejsem

Otázka zní zda je možnost zadat někoho jiného dič (samozřejmě, aby o tom věděl) a fakturační adresu. Oni to pošlou bez DPH. Jak potom postupovat s finančákem. Co se jím musí doložit a co se platí?
mam trochu casu, tak to nastinim:
Pokud zadas nekoho kdo ma DIC, tak to nakoupis bez DPH a na financnim urade musis DPH dodanit, nakonec to budes mit bez DPH. Takze pokud sezenes nekoho, kdo ma LR v ucetnictvi tak to lze udelat, velmi casto se mi zda, ze je levnejsi koupit dily u nas, nez nejaka eskapada s anglanama a resit prepravu atd. Naposledy jsem pro znameho objednavku zrusil a zbozi si koupil levneji u nas v jednom nejmenovanem shopu.
Pokud zadas nekoho kdo ma DIC, tak to nakoupis bez DPH a na financnim urade musis DPH dodanit, nakonec to budes mit bez DPH. Takze pokud sezenes nekoho, kdo ma LR v ucetnictvi tak to lze udelat, velmi casto se mi zda, ze je levnejsi koupit dily u nas, nez nejaka eskapada s anglanama a resit prepravu atd. Naposledy jsem pro znameho objednavku zrusil a zbozi si koupil levneji u nas v jednom nejmenovanem shopu.

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
z paddocku beriem veci casto, cena je lepsia ale termin dodania alebo kvalita (diel je casto len nahrada) su nahodne. v terminoch a original dieloch jasne dominuju ceske nemenovane obchody;-)Stavros píše:Takze pokud sezenes nekoho, kdo ma LR v ucetnictvi tak to lze udelat, velmi casto se mi zda, ze je levnejsi koupit dily u nas, nez nejaka eskapada s anglanama a resit prepravu atd. Naposledy jsem pro znameho objednavku zrusil a zbozi si koupil levneji u nas v jednom nejmenovanem shopu.
to byl jen tento nahodny nakup tlumicu vyfuku, chteji za dopravu 15 liber za kus, takze celkove asi 45 liber, diky tomu to vyslo u nas levneji. Dle meho je to stejny vyrobce Britpart jako u dodavatelu u nas.
Moje zkušenost, některé věci jsou u nás paradoxně levnější než ve světě, nemluvě o tom že k tomu musíš připočíst dopravu a mimo EU i naše DPH. Ale i tak je dost věcí které jsou u nás nesmyslně drahé buď proto že je obchodník nenažranej, nebo to jde přes x překupníků.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdy delam objednavku tak ve 3 obchodech na jednou
stejne dily a cena vyhrava. S paddockem ma zatim jen dobre zkusenosti i s reklamaci. Dodano do tydne
K tomu dph. Uplatnit "slevu" u nas muze jen osoba ktera ma zivnost treba na opravu aut, moloobchod velkoobchod. S papirama z anglie pujdu na financak kde zaplatim dph a oni ho pak vrati zpet? Chapu to dobre.
A jak potom s tema vecma? Musi to tem platce nejak odepsat...ptam se protoze nechci nekoho dostat do pruseru..

K tomu dph. Uplatnit "slevu" u nas muze jen osoba ktera ma zivnost treba na opravu aut, moloobchod velkoobchod. S papirama z anglie pujdu na financak kde zaplatim dph a oni ho pak vrati zpet? Chapu to dobre.
A jak potom s tema vecma? Musi to tem platce nejak odepsat...ptam se protoze nechci nekoho dostat do pruseru..
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
ked je napisany vyrobca tak je to jasne, ale niekedy objednavas len podla cisla dielu a z paddocku/anglicka mi uz dosli rozne variacie. lokalne obchody ti pekne napisu o akeho vyrobcu ide...Stavros píše:to byl jen tento nahodny nakup tlumicu vyfuku, chteji za dopravu 15 liber za kus, takze celkove asi 45 liber, diky tomu to vyslo u nas levneji. Dle meho je to stejny vyrobce Britpart jako u dodavatelu u nas.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro me je dulezita cena a kvalita...kdyz to tady stoji 5000 a v anglii 2000 plus posta 700 jsem na tom o "pulku" levneji..
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Je to trošku jinak - objednáš v UK (to je součástí EU) a do objednávky vyplníš i svoje DIČ (anglicky VAT number) a zaplatíš jim jenom částku bez daně. A oni ti to pošlou.
U nás to musíš dát do účetnictví, se vším co s tím souvisí. Finančáky to občas kontrolují.
Takhle to funguje do určitého obratu, při jeho překročení se musíš z UK registrovat k platbě místní DPH.
Zjednodušeně je to proto, protože by se v malém nedaly řešit přeshraniční vratky DPH - bylo by s tím moc práce.
U nás to musíš dát do účetnictví, se vším co s tím souvisí. Finančáky to občas kontrolují.
Takhle to funguje do určitého obratu, při jeho překročení se musíš z UK registrovat k platbě místní DPH.
Zjednodušeně je to proto, protože by se v malém nedaly řešit přeshraniční vratky DPH - bylo by s tím moc práce.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo