Discovery 3 chyba
Moderátor: Miky_CZ
Discovery 3 chyba
Mam taky problem so svojim autom.
Idem normalne po ceste pribrzdim do zakruty a vyskoci mi najprv chyba brzd (zlta kontrolka) nasledne chyba esp a po 3s aj auticko so sipkami a auto sa spusti dole podvozok. Zo zaciatku som si myslel ze je to slabou bat ale po nabyti bat. mi to robi aj tak. Po vypnuti motora a nasledom nastartovani ide vsetko v poriadku a nafukne sa podvozok. Co to moze byt za chybu?
Dakujem
Idem normalne po ceste pribrzdim do zakruty a vyskoci mi najprv chyba brzd (zlta kontrolka) nasledne chyba esp a po 3s aj auticko so sipkami a auto sa spusti dole podvozok. Zo zaciatku som si myslel ze je to slabou bat ale po nabyti bat. mi to robi aj tak. Po vypnuti motora a nasledom nastartovani ide vsetko v poriadku a nafukne sa podvozok. Co to moze byt za chybu?
Dakujem
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: Discovery 3 chyba
Diagnostika by měla napovědět. Může to být třeba brzdový spínač,čidlo výšky,apod.
Může to být i prasklá brzdová žárovka, u mě to byl brzdový spínač, když zmáčkneš brzdu tak to jde do chyby.
Lafi, žárovka ti přece nespustí auto
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
To autíčko s šipkami mi svítí už delší dobu, podle diagnostiky umírá kompresor, chystám se vyměnit ho za nový.
To sa mylis. Dvojvlaknova ziarovka ked "zlyha" a nahodou sa prepalene vlakno dotkne druheho vlakna - tak to narobi v D3 celkom pekny chaos.....xxx píše:Lafi, žárovka ti přece nespustí auto

Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
nestraš měevo828 píše:To sa mylis. Dvojvlaknova ziarovka ked "zlyha" a nahodou sa prepalene vlakno dotkne druheho vlakna - tak to narobi v D3 celkom pekny chaos.....xxx píše:Lafi, žárovka ti přece nespustí auto

Kompresor bol meneny pred 60000km.discover píše:To autíčko s šipkami mi svítí už delší dobu, podle diagnostiky umírá kompresor, chystám se vyměnit ho za nový.
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
já měl problém v prvním roce , po sešlápnutí brzdy šlo auto do nouzáku a programy nefungovaly
po diagnostice byla jasná příčina , vadné čidlo na brzdovém pedálu za cca 300,- vyměna proběhla na počkání
po diagnostice byla jasná příčina , vadné čidlo na brzdovém pedálu za cca 300,- vyměna proběhla na počkání
Tak to se mě stalo to samé, jen jsem tenkrát nevěděl čím to je a cesta s Chorvatska, to byla veliká zábavapetr štrof píše:já měl problém v prvním roce , po sešlápnutí brzdy šlo auto do nouzáku a programy nefungovaly