Freelander 2,0di,neštartuje
Moderátor: Safraporte
Freelander 2,0di,neštartuje
Freelander 2,0 di,r.v.98,nejde naštartovať.Motor tocí naftu na vstrik dáva a nechytí.
Re: Freelander 2,0di,neštartuje
Podívej se na žhavky
Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš pravdu s tím vstřikem , už se na nětaky chystám prevence a bude klid .)
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Ahoj, doufam ze sem jeste chodis. Mam presne stejny problem na mem freelanderu 2.0 di, nejde nastartovat I kdyz starter motorem toci, z trubky ke vstriku nafta jde ale nenastartuje a sviti mi cervena kontrolka motoru. kdyz zapnu klicek tak se rozsviti, po chvili zhasne a hned se zase rozsviti. Jak jsi to vyresil, Jirka.Dodo píše:Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.
ZdravimChiswick píše:Ahoj, doufam ze sem jeste chodis. Mam presne stejny problem na mem freelanderu 2.0 di, nejde nastartovat I kdyz starter motorem toci, z trubky ke vstriku nafta jde ale nenastartuje a sviti mi cervena kontrolka motoru. kdyz zapnu klicek tak se rozsviti, po chvili zhasne a hned se zase rozsviti. Jak jsi to vyresil, Jirka.Dodo píše:Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.
Ak sa ti rozsvecuje táto kontrolka je problem so vstrekovanim, na jednom free som mal len uplne zanesene sitko co je v privodnej hadici na cerpadle. poslem ti link kde je to popisané aj odfotené.
http://www.landrovehrblogger.com/freela ... nning-roug
ale tektiez som mal tento problem na free ked mi svietila kontrolka a motor nemal výkon sice startoval ale neslo to vobec, tak bolo vybehane cerpadlo, chcel som pouzit vnutornosti z octavie lebo cerpadlo sa zdá zhodne ale to dávkovanie je tam iné a neslo to ani tak ako pred tým, musel som zohnat ine pouzivané.
Tak vela zdaru.