Freelander 2,0di,neštartuje

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dodo
auto: Freelander 2,0 di

Freelander 2,0di,neštartuje

#1 Příspěvek od Dodo » 28 úno 2010 14:48

Freelander 2,0 di,r.v.98,nejde naštartovať.Motor tocí naftu na vstrik dáva a nechytí.

autoland

Re: Freelander 2,0di,neštartuje

#2 Příspěvek od autoland » 08 bře 2010 10:47

Podívej se na žhavky

Dodo
auto: Freelander 2,0 di

#3 Příspěvek od Dodo » 09 bře 2010 19:41

Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.

tagr
auto: Freelander 2004
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tagr » 10 bře 2010 09:05

Asi máš pravdu s tím vstřikem , už se na nětaky chystám prevence a bude klid .)
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

Chiswick

#5 Příspěvek od Chiswick » 29 led 2015 00:46

Dodo píše:Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.
Ahoj, doufam ze sem jeste chodis. Mam presne stejny problem na mem freelanderu 2.0 di, nejde nastartovat I kdyz starter motorem toci, z trubky ke vstriku nafta jde ale nenastartuje a sviti mi cervena kontrolka motoru. kdyz zapnu klicek tak se rozsviti, po chvili zhasne a hned se zase rozsviti. Jak jsi to vyresil, Jirka.

Karab

#6 Příspěvek od Karab » 31 led 2015 09:33

Chiswick píše:
Dodo píše:Vďaka za radu,ale žhaviče sú dobre.Raz už aj naskočil,ale nejde do otáčok ako zavzdušnený a zdochol.A už to zas nešlo natočiť.A začala svietit červená kontrolka motora,čo signalizuje prvý vstrek.Ak bude čas na to pozriem.
Ahoj, doufam ze sem jeste chodis. Mam presne stejny problem na mem freelanderu 2.0 di, nejde nastartovat I kdyz starter motorem toci, z trubky ke vstriku nafta jde ale nenastartuje a sviti mi cervena kontrolka motoru. kdyz zapnu klicek tak se rozsviti, po chvili zhasne a hned se zase rozsviti. Jak jsi to vyresil, Jirka.
Zdravim
Ak sa ti rozsvecuje táto kontrolka je problem so vstrekovanim, na jednom free som mal len uplne zanesene sitko co je v privodnej hadici na cerpadle. poslem ti link kde je to popisané aj odfotené.
http://www.landrovehrblogger.com/freela ... nning-roug
ale tektiez som mal tento problem na free ked mi svietila kontrolka a motor nemal výkon sice startoval ale neslo to vobec, tak bolo vybehane cerpadlo, chcel som pouzit vnutornosti z octavie lebo cerpadlo sa zdá zhodne ale to dávkovanie je tam iné a neslo to ani tak ako pred tým, musel som zohnat ine pouzivané.
Tak vela zdaru.

Odpovědět