Zkušenosti s úředníky a policií

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Mára-RRC
tel.: 773625346
auto: 2x RRC

Re: Novela zákona-nevyhovující technický stav = sebrání TP

#101 Příspěvek od Mára-RRC » 13 úno 2015 20:15

default: :chuckle :chuckle :yes :yes
RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...

Nivák

#102 Příspěvek od Nivák » 13 úno 2015 20:47

Třeba proto že neplní funkci pro jakou bylo založeno ?
Každý se tu jenom vyzvrací na sklo a postěžuje si jací, že jsou policajti darebáci atd.
Ale to mě nějak nezajímá, žádal sem především o zkušenosti se zkušebnou a následným zápisem do tp.
Odpovědi tipu já to mám zapsané protože mám LR, kup si homologované nárazníky za 100t... jsou k hovnu
Naposledy upravil(a) Nivák dne 14 úno 2015 13:26, celkem upraveno 1 x.

Mára-RRC

#103 Příspěvek od Mára-RRC » 13 úno 2015 21:06

Nivák píše:Třeba proto že neplní funkci pro jakou bylo založeno ?
Každý se tu jenom vyzvrací na sklo a postěžuje si jací, že jsou policajti darebáci atd.
Ale to mě nějak nezajímá, žádal sem především o zkušenosti se zkušebnou a následným zápisem do tp.
Odpovědi tipu já to mám zapsané protože mám LR, kup si homologované nárazníky za 100t... jsou k hovnu :roll:
Ano trošku to téma odbočilo to je pravda, a to ze benga jsou darebáci taky víme. Mě třeba to co tady psal kolega za problémy s uřady adt... dost zajímalo co je tady za možny bordel uplne v pohodě legálně a bez trestně podporovat. myslím tím v uřední dny nedelat páč nemáme listky...

a že si chce nedo postěžovat?? tak ho nechme ne?!

Jak už jsi zjisti tak zastoupení LR v ČR je nakloněné k zápisu jiných gum, zahrádek, nárazníků, počet míst sezení různě menit 5 či 7 není problém...

Ale pokud nemáš LR tak já ti neporadím na to co jsi se ptal.... možná nekdo z kluků ale myslim si ze ti to taky neví jinak by ti to řekli ani nevím co máš za auto... Ale víš proč ti nedokážu poradit?? páč jsme na LR Foru a ty nemáš LR.... neber to ve zlém prosím ale je to tak. jediné co ti můžu poradit je nevzdávej to a zkus štěstí někde jinde... offroadforum.cz... jiné fora....

Nivák

#104 Příspěvek od Nivák » 13 úno 2015 21:17

Nivák píše:
Frana píše:Ne, ale ja byl dneska s Defendrem na technicky a nikdo nic nerikal - nebylo zase tak slozity zapsat ARB naraznik, navijak, velky kola a dokonce i automatickou prevodovku. Tim padem nemusim resit takovyhle strachy ani pri kontrole na ceste, ani pri technicky. Jeste jsme si tam s chlapikem prijemne pokecali.
Díky ti za mimořádně přínosný komentář.Představ si, že mě to už napadlo jít na úřad.Bohužel 35 kola, nehomologované nárazníky, naviják... u patrola normálně nezapíše nikdo.
Proto se ptám na tu zkušebnu.jak to funguje, za kolik...

jakub: to je sice hezké ale už teď má pčr právo tě doprovodit na stk, pokud se jim něco nezdá.Proto narážka ohledně prasklých rámů, cigánských aut ...je tak nějak zbytečná.

Pátý komentář.Nevím co je na zadání nepochopitelné ? Pokud nemám co k tomu napsat, tak nereaguji, namísto zcestných, zbytečných OT keců které nemají žádnou souvislost s tématem.A práci moderátorů snad ani zmiňovat nebudu...

Mára-RRC

#105 Příspěvek od Mára-RRC » 13 úno 2015 21:25

tak jinak niváku co nechápeš ty!!! jsi na LR forum!!! tady ti s Patrolem fakt neporadíme...

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#106 Příspěvek od masar » 13 úno 2015 21:33

Tohle je diskuzní fórum a ne placená právní poradna. Těžko si tu můžeš nárokovat právo na jakoukoliv odpověď, to je na dobrý vůli každýho z uživatelů, zda odpoví nebo poradí, ať už v jakýmkoliv vlákně - navíc odpovědi se ti dostalo. Diskuze se taky určitým způsobem vyvíjí a těžko to můžeš nazývat OT.
Land Rover Discovery 2 Td5

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od default » 13 úno 2015 22:29

Nivák píše:Třeba proto že neplní funkci pro jakou bylo založeno ?
Odpovědi tipu já to mám zapsané protože mám LR, kup si homologované nárazníky za 100t... jsou k hovnu :roll:
Milý Niváku
Doufám že jsem jasně popsal pravidla pro používání čehokoliv na území EU. Pokud to nebylo k pochopení tak ještě jednou:
Jestli chceš zapsat do TP něco tak si od výrobce vyžádej certifikát pro EU
Pokud ti výrobce poskytne platný certifikát pro území EU, nemůžeš mít problém se zápisem.
Pokud je to něco co ještě není v EU certifikované, postupuj prosím podle pravidel, která nejsou tak úplně k hovnu = domluv se s příslušnou zkušebnou na certifikaci.
Viděl jsem přední rámy se zubatým ostřím (a mám k tomu foto), viděl jsem věci (foto klidně pošlu).
Ale mám doma malou dceru... naprosto souhlasím s tím, že automobil není věc která by zabíjela. To dělají vždycky jen ti lidé, kteří ji drží. Jen nevím jak ty lidi udržet, aby jí neublížili...

A mimochodem - seru na na nařízení EU. Když budu chtít DEFENDER, tak si koupím firmu v některém území, které je sice součástí EU ale tak úplně nemusí dodržovat jeho pravidla a tato firma bude vlastnit tento DEF = může se pohybovat na území EU a nemusí splňovat nesmyslná pravidla... a celá operace trvá 3dny...
A POZOR jsou taková území (většinou zámořská) ale není to otázka vzdálenosti v km nebo NM je to otázka vzdálenosti neuronů tam nahoře a vzdálenosti mezi tím co chci a co mi dovolí cashflow v peněžence :grin:
Jestli chceš mít auto podle sebe tak za to budeš muset zaplatit. A jestli ti to vadí, tak jsi opravdu něco nepochopil... Možná ti vadí ta cena...
Já také chci věci na které nemám, ale už jsem se s tím smířil...

P.S. já tady nezvracím - já z toho mám legraci (=a v těch historkách ze života nelžu já na to fakt mám všechny papíry) mě totiž život baví... mám jen jeden a tak si ho užívám. Jednou se ohlédni a podívej se a uvidíš jestli to je o tom že ti všichni ubližujou, a nebo jestli je to o tom jiném... a nemusíš jít mou cestou - ale žít něco co mě ubíjí... škoda času ale to je jiný příběh...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

cervusl
tel.: 732560183
auto: D 1 300

#108 Příspěvek od cervusl » 14 úno 2015 11:17

Land rover forum je jasně nejlepší,baví mě číst příspěvky jsou to svobodné názory a rady,kdyby vás a vašich rad nebylo,nebylo ani dvou lanďáků, kteří jsou členi naší rodiny Bobeš a Bobina,Bobina 200 moje,, Bobeš 300 manželky,nenechte si si hoši pokazit náladu :yes :yes jen tak dál :yes

Mira 101
tel.: 777667094
auto: D1 300Tdi

Re: Odstraněno autorem tématu

#109 Příspěvek od Mira 101 » 14 úno 2015 18:35

:yes :yes :yes :grin: :grin: :grin: :clap :clap :clap ,dobrá rada drahá :mrgreen:

Mira 101

Re: Odstraněno autorem tématu

#110 Příspěvek od Mira 101 » 14 úno 2015 20:37

Přátelé dočetl jsem knihu od Josefa Formánka-Mluviti pravdu,je sice tuším z 2008,mě se dostala do ruky až teď,mohu doporučit,je to neuvěřitelnej příběh z našich luhu a háju,nejlepší kniha za dlooouhou dobu,dal bych ji jako povinnou četbu na střední,zdravím Mira.

Rover
tel.: 736173373

Odstraněno autorem tématu

#111 Příspěvek od Rover » 14 úno 2015 20:58

Ano ta kniha je úžasná, taky doporučuju...

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#112 Příspěvek od RudaK » 15 úno 2015 08:23

Dá se někde stáhnout jako ekniha ? Rád bych se něco dověděl o tom zákoně ohledně nevyhovujícímu technickému stavu = odebrání TP . :chuckle
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Tomas K (tkala)

#113 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 15 úno 2015 08:51

Dá, na ulozto je....

Tomáš

Frana
tel.: 608885886, OK3FJ
auto: Defender 130 HCPU
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Frana » 15 úno 2015 13:40

Nivak: Naraznik s navijakem, vetsi kola a spousta dalsich veci, ktere jdou u LR normalne zapsat do TP mne rozhodne nestaly 100kKc.

Urcite sis uz vsimnul, ze jsi na diskuznim foru, ktere se (uz podle nazvu je to celekm dost patrne) zabyva vozidly Land Rover. Vzhledem k tomu, ze (narozdil od jinych znacek) u LR proste se spoustou veci neni takovy problem se zapisem doplnku, tady asi moc lidi, kteri maji se zkusebnou zkusenost nenajdes - protoze to tady proste nikdo asi moc nepotrebuje resit (nebo neresi).

A jedna poznamka - pokud Ti tady odpovedi nevyhovuji, neuspokojuji, nebo dokonce vadi, rozhodne Te nikdo nenuti sem cokoliv dalsiho psat, nebo to tady cist - je to naprosto demokraticke... :-)
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel

NOTIX
tel.: 601322634
auto: Def 90 Puma, RRE

#115 Příspěvek od NOTIX » 15 úno 2015 20:29

Frana píše:Urcite sis uz vsimnul, ze jsi na diskuznim foru, A jedna poznamka - pokud Ti tady odpovedi nevyhovuji, neuspokojuji, nebo dokonce vadi, rozhodne Te nikdo nenuti sem cokoliv dalsiho psat, nebo to tady cist - je to naprosto demokraticke... :-)
přesně tak :yes :yes :yes :yes

a ještě malá poznámka na závěr : KOMU NENÍ RADY, TEN JÍ NENÍ HODEN !!!!! :mrgreen:
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty

MOLON LABE !!! M.A.R.A.

Mira 101

#116 Příspěvek od Mira 101 » 15 úno 2015 20:46

Pátý komentář.Nevím co je na zadání nepochopitelné ? Pokud nemám co k tomu napsat, tak nereaguji, namísto zcestných, zbytečných OT keců které nemají žádnou souvislost s tématem.A práci moderátorů snad ani zmiňovat nebudu...[/quote]
Napsal Nivák.

No já bych si dovolil do tohodle nezávazného tématu,které změnilo za dva dny 3x název,tenhle komentář zaznamenat,aby nezapadlo do propadliště dějin a jednou si naše děti neříkali proč sem ten člověk nezapadl.

Trewor - ségra
auto: D2

Re: Zkušenosti s úředníky a policií

#117 Příspěvek od Trewor - ségra » 16 úno 2015 09:53

Jsem jedinej kdo tu ještě čeká na Defaultův příběh se psem a sebraným řidičákem? :grin:

Frana
tel.: 608885886, OK3FJ
auto: Defender 130 HCPU
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Frana » 16 úno 2015 10:09

to rozhodne neeee :-))))
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#119 Příspěvek od fugín » 16 úno 2015 13:57

Trewor - ségra píše:Jsem jedinej kdo tu ještě čeká na Defaultův příběh se psem a sebraným řidičákem? :grin:
Protože věřím,že nejsem sám kdo tuto story ještě nezná,přimlouvám se za její zveřejnění. A i když moje zkušenosti s úřady nejsou ani zdaleka tak zajímavé jako Defaultovi,přihodím zatím anabázi jak jsem přihlašoval friťáka. To,že auto koupené v De se po příjezdu do čech nějakým nedopatřením změnilo na 4místné jsem neřešil (stejně v něm nikdy nejelo víc jak 4 osoby,ale sranda začala až po dvou měsících od evidenčky a přidělení SPZ,kdy najednou telefon a v něm mi pán s velikými omluvami sděloval že došlo u jejich ústavu k politováníhodnému omylu který se...bla bla... Prostě jsem měl na autě každou SPZ jinou :D . Jedu tedy na příslušný úřad věc vyřešit. Po příjezdu po telefonické dohodě bez jakéhokoliv čekání ihned okamžitý příjem,omluvy a podobně. Říkám dobrý,stát se může všechno,naštestí nebyla to té doby žádná silniční kontrola a je pravda,že jsem si to před nasazením na auto měl zkontrolovat i sám. Dostal jsem tedy po dvou měsících obě RZ stejné a i ve velkém TP to krásně sedělo. S pocitem řádně evidovaného auta jsem jezdil další měsíc. Potom jsem zašel na náš obecní úřad abych si tam vybavil jedno místní povolení k vjezdu. Chtěli jen můj OP a OTP od vozu. Vyplňujeme spolu s ouřadou potřebný papír a najednou zjištění že v OTP je uvedeno úplně jiné číslo SPZ než mám na autě a ve velkém TP. Místo povolení jsem dostal kulový a šílený vztek. Volám opět na evidenčku a sděluji,že za půl hodiny jsem tam a že si ze mně prdel dělat nebudou. Po hodině bylo KONEČNĚ vše jak má být a od té doby pokaždé kdykoliv se tam objevím kvůli nějakému přepisu apod.,tak nepotřebuju pořadový lístek :rofl
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od Zanzibar » 16 úno 2015 14:23

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

Odpovědět