Moderátor: Miky_CZ
Ano trošku to téma odbočilo to je pravda, a to ze benga jsou darebáci taky víme. Mě třeba to co tady psal kolega za problémy s uřady adt... dost zajímalo co je tady za možny bordel uplne v pohodě legálně a bez trestně podporovat. myslím tím v uřední dny nedelat páč nemáme listky...Nivák píše:Třeba proto že neplní funkci pro jakou bylo založeno ?
Každý se tu jenom vyzvrací na sklo a postěžuje si jací, že jsou policajti darebáci atd.
Ale to mě nějak nezajímá, žádal sem především o zkušenosti se zkušebnou a následným zápisem do tp.
Odpovědi tipu já to mám zapsané protože mám LR, kup si homologované nárazníky za 100t... jsou k hovnu
Nivák píše:Díky ti za mimořádně přínosný komentář.Představ si, že mě to už napadlo jít na úřad.Bohužel 35 kola, nehomologované nárazníky, naviják... u patrola normálně nezapíše nikdo.Frana píše:Ne, ale ja byl dneska s Defendrem na technicky a nikdo nic nerikal - nebylo zase tak slozity zapsat ARB naraznik, navijak, velky kola a dokonce i automatickou prevodovku. Tim padem nemusim resit takovyhle strachy ani pri kontrole na ceste, ani pri technicky. Jeste jsme si tam s chlapikem prijemne pokecali.
Proto se ptám na tu zkušebnu.jak to funguje, za kolik...
jakub: to je sice hezké ale už teď má pčr právo tě doprovodit na stk, pokud se jim něco nezdá.Proto narážka ohledně prasklých rámů, cigánských aut ...je tak nějak zbytečná.
Milý NivákuNivák píše:Třeba proto že neplní funkci pro jakou bylo založeno ?
Každý se tu jenom vyzvrací na sklo a postěžuje si jací, že jsou policajti darebáci atd.
Ale to mě nějak nezajímá, žádal sem především o zkušenosti se zkušebnou a následným zápisem do tp.
Odpovědi tipu já to mám zapsané protože mám LR, kup si homologované nárazníky za 100t... jsou k hovnu
přesně takFrana píše:Urcite sis uz vsimnul, ze jsi na diskuznim foru, A jedna poznamka - pokud Ti tady odpovedi nevyhovuji, neuspokojuji, nebo dokonce vadi, rozhodne Te nikdo nenuti sem cokoliv dalsiho psat, nebo to tady cist - je to naprosto demokraticke...
Protože věřím,že nejsem sám kdo tuto story ještě nezná,přimlouvám se za její zveřejnění. A i když moje zkušenosti s úřady nejsou ani zdaleka tak zajímavé jako Defaultovi,přihodím zatím anabázi jak jsem přihlašoval friťáka. To,že auto koupené v De se po příjezdu do čech nějakým nedopatřením změnilo na 4místné jsem neřešil (stejně v něm nikdy nejelo víc jak 4 osoby,ale sranda začala až po dvou měsících od evidenčky a přidělení SPZ,kdy najednou telefon a v něm mi pán s velikými omluvami sděloval že došlo u jejich ústavu k politováníhodnému omylu který se...bla bla... Prostě jsem měl na autě každou SPZ jinouTrewor - ségra píše:Jsem jedinej kdo tu ještě čeká na Defaultův příběh se psem a sebraným řidičákem?