U parkovacích senzorů ti nejde žádný nebo jenom některý? Jestli jdou tak to poznáš tak že když jsou aktivované jakoby tikají. je to slyšet tak 10 cm od senzoru.PEPO píše:...
Ešte mi nefungujú parkovacia senzory.Na diagnostike sme nezostili nič.Tak sa chystám zhodiť kryty náráznikov aby som sa dostal k senzorom
.To je asi tiež dobrá robota že.Pozeral som že všade sú tie jednorázové plastové cuplíky
Discovery 3, prosím o radu
Moderátor: Miky_CZ
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Discovery 3, prosím o radu
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Nejde ani jeden.Hubert píše:U parkovacích senzorů ti nejde žádný nebo jenom některý? Jestli jdou tak to poznáš tak že když jsou aktivované jakoby tikají. je to slyšet tak 10 cm od senzoru.PEPO píše:...
Ešte mi nefungujú parkovacia senzory.Na diagnostike sme nezostili nič.Tak sa chystám zhodiť kryty náráznikov aby som sa dostal k senzorom
.To je asi tiež dobrá robota že.Pozeral som že všade sú tie jednorázové plastové cuplíky
Jak dám spiatočku-ozve sa ten dlhý ton čo oznamuje že senzory nie sú v činnosti a som vybavený

A manžetu,tak tú som tiež objednal radšej origo

Ahoj, tak ja každopádně stále sháním. Kdyby někdo vědel o hezké Discovery III nebo RR rok 2006 a víc, prověřené a ideálně v naftě, případně si nechám poradit, ale jezdím 80% Praha, tak prosím dejte vědět. Mám strach něco koupit, protože se v tom moc nevyznám. Finančně 250 - 300Kč. Ke to vůbec reálné sehat slušné auto? Díky moc za návrhy Lukáš 

- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Dnes som pátral po príčine prečo mi predné xenony nefungujú tak ako majú.
Pri akumulátory som našiel rozpojený tento konektor.
Nevie náhodou niekto na čo to slúži? A či to má byť vlastne zapojené alebo nie? Chyba v predných svetlách pretrváva aj nadalej a ked som ten konektor spojil,zatial som nezaregistroval zmenu.Len nerád by som tým niečo poškodil

Pri akumulátory som našiel rozpojený tento konektor.
Nevie náhodou niekto na čo to slúži? A či to má byť vlastne zapojené alebo nie? Chyba v predných svetlách pretrváva aj nadalej a ked som ten konektor spojil,zatial som nezaregistroval zmenu.Len nerád by som tým niečo poškodil

ahoj, přečetl jsem tu toho dost ale hledat D3 raději s AUTOMATEM nebo MANUALEM ?? když se něco pokazí co vyjde obecně levněji opravit (převodovka,spojka, .... ) ?
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
někde to tu na foru je, vautomatu je většinou hotovej měnič výměna i sprací cca 25,hubajs píše:ahoj, přečetl jsem tu toho dost ale hledat D3 raději s AUTOMATEM nebo MANUALEM ?? když se něco pokazí co vyjde obecně levněji opravit (převodovka,spojka, .... ) ?
manual jen material na spojku,setrvak je 35 bez prace. tot řeč čísel

za mě jedině AUT, tohle auto je na to dělaný

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
tak tak, svatá pravdaNOTIX píše:někde to tu na foru je, vautomatu je většinou hotovej měnič výměna i sprací cca 25,hubajs píše:ahoj, přečetl jsem tu toho dost ale hledat D3 raději s AUTOMATEM nebo MANUALEM ?? když se něco pokazí co vyjde obecně levněji opravit (převodovka,spojka, .... ) ?
manual jen material na spojku,setrvak je 35 bez prace. tot řeč čísel![]()
za mě jedině AUT, tohle auto je na to dělaný

- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Trochu jinak. Ja jsem D3 TDV6 r.v.2005 v HSE mel take. Musim rict, ze max spokojenost, ale touha po Defikovi byla tak velka, ze jsem udelal zmenu. Mam ted 110ku r.v.1996 motor 300 Tdi. No vybava .... radio a webasto pro ohrev motoru
Ale jede proste furt. Zadne cidla, diagnostika a proste takove ty kurvitka
Vim ze se ty auta nedaji porovnavat, ale kdybych dnes sel do D3 tak bych volil co mozno nejmene vybavy a klidne i bez vzduchu, ale zase manual, mam rad kdy si kvalt volim sam. Myslim si, ze plno veci je proste navic....vsechny ty nastaveni sedacky, zrcatek atd...stejne to nastavim jednou a pak uz ne. Ale kazdy je jiny. Ja radeji preferuji jednoduche reseni.
Kazdopadne preji dobry vyber.
Karel

Kazdopadne preji dobry vyber.
Karel
Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
já mám manuál 2006 HSE najeto 255 tis jezdím s károu a spojka drží
do města je lepší automat , ale já cukám s vozíkem u dílny a pro mě je rozhodně lepší manuál
spotřeba u manuálu je o trochu lepší , jenom pokud se jede jenom dálnice viz dovolená , tak spotřeba je velmi podobná
stejně to jede většinou na 6
do města je lepší automat , ale já cukám s vozíkem u dílny a pro mě je rozhodně lepší manuál
spotřeba u manuálu je o trochu lepší , jenom pokud se jede jenom dálnice viz dovolená , tak spotřeba je velmi podobná
stejně to jede většinou na 6
- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Spotrebu jsem mel cca 9,5 a cestou na dovcu jsem se dostal na 7,3
ale zadnej zavod to nebyl. Na auto ale vzpominam jen v dobrem. Je to opravdu vydarene auto. Moc vydarene.

Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Ahoj!Jsem tady nový. Uvažuji o koupi LR D3 r.v.2005 SE.Mě se D3 líbí už dlouho a teď se v mém okolí objevila jedna, na kterou bych se chtěl podívat. Našel by se někdo v blízkosti Přerova, kdo by se se mnou na auto zajel mrknout? Nerad bych udělal nějakou botu. Díky.)
Využijí stávající vlákno jako nový majitel D3 a požádám o radu. Je tu někdo z okolí Hořic nebo Jičína s D3, na kus řečí a ještě lépe s diagnostikou ? Zatím mě na D3 "trápí" automatické zapnutí ruční brzdy při každém vytažení klíče ze spínačky. Rád bych to "vypnul" a volil sám , kdy "zatáhnu ručku".
Případně kam jezdí "Dé trojkaři" do osvědčeného servisu (zdaleka tím nemyslím značkové výměnné stanice s odpovědi to nevím to jsem ještě nedělal) nebo k jakému šikovnému servisákovi ? Servisů je celá řada, ale bohužel znalosti ne všude odpovídají mým představám
.
A ještě jedna otázka: chci ještě jeden klíč komplet i s dálkou, předpokládám, že ideální je si ho objednat přímo u nějakého prodejce nebo je tu někdo kdo už i tohle dělá. Zkoušel jsem kouzelné "HLEDAT" a našel odpovědi na mých asi 1000 začátečnických dotazů, ale na tyto ještě ne. Pokud jsem to přehlédl, tak se omlouvám a mějte se začátečníkem trpělivost .....
Případně kam jezdí "Dé trojkaři" do osvědčeného servisu (zdaleka tím nemyslím značkové výměnné stanice s odpovědi to nevím to jsem ještě nedělal) nebo k jakému šikovnému servisákovi ? Servisů je celá řada, ale bohužel znalosti ne všude odpovídají mým představám

A ještě jedna otázka: chci ještě jeden klíč komplet i s dálkou, předpokládám, že ideální je si ho objednat přímo u nějakého prodejce nebo je tu někdo kdo už i tohle dělá. Zkoušel jsem kouzelné "HLEDAT" a našel odpovědi na mých asi 1000 začátečnických dotazů, ale na tyto ještě ne. Pokud jsem to přehlédl, tak se omlouvám a mějte se začátečníkem trpělivost .....

Po dohodě diagnostika a servis BMW motocyklů.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
1. Servisuji na Moravě,což je pro tebe kousek z rukyMarekGSA píše: Případně kam jezdí "Dé trojkaři" do osvědčeného servisu (zdaleka tím nemyslím značkové výměnné stanice s odpovědi to nevím to jsem ještě nedělal) nebo k jakému šikovnému servisákovi ?
A ještě jedna otázka: chci ještě jeden klíč komplet i s dálkou,

2. Objednat klíč přes prodejce ND nebo servis - je potřeba k tomu techničák kvůli VINku a plnou moc .Dodávka z Anglie ... měj se Ruda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
RudaK--> to ano, Morava je pro mne opravdu kousek z ruky. Díky za odpověď ohledně klíče.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Pokud jsi od Hořic z východních Čech, zkus kontaktovat Auto Jase z Nové Paky. Tam by Ti měli pomoci.MarekGSA píše:RudaK--> to ano, Morava je pro mne opravdu kousek z ruky. Díky za odpověď ohledně klíče.
Live long and prosper.
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Ahoj,MarekGSA píše:Využijí stávající vlákno jako nový majitel D3 a požádám o radu. Je tu někdo z okolí Hořic nebo Jičína s D3, na kus řečí a ještě lépe s diagnostikou ? Zatím mě na D3 "trápí" automatické zapnutí ruční brzdy při každém vytažení klíče ze spínačky. Rád bych to "vypnul" a volil sám , kdy "zatáhnu ručku".
Případně kam jezdí "Dé trojkaři" do osvědčeného servisu (zdaleka tím nemyslím značkové výměnné stanice s odpovědi to nevím to jsem ještě nedělal) nebo k jakému šikovnému servisákovi ? Servisů je celá řada, ale bohužel znalosti ne všude odpovídají mým představám.
jsem z Náchoda, předpokládám že máš manuál, automatika ručky jde vypnout když při vytahování klíčku stlačíš a podržíš ručku dolů. Pak už budeš ovládat ručku jak potřebuješ. Na nový klíč je potřeba diagnostika a to jedině v LR.
Komplet klíč cca 6000,- , jinak tady z fora máme servisáka u č kostelce. Měl taky D3 a auto zná dokonale a servisuje jich min 5 ks. a nějaké RR.
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Ahoj, ano manuál a v příručce jsem tenhle způsob vyčetl a použil to, ale nenapadlo mě to vyzkoušet jestli to je "trvale" bez toho abych po každém vypnutí klíčku musel držet "ručku"NOTIX píše:Ahoj,MarekGSA píše:Využijí stávající vlákno jako nový majitel D3 a požádám o radu. Je tu někdo z okolí Hořic nebo Jičína s D3, na kus řečí a ještě lépe s diagnostikou ? Zatím mě na D3 "trápí" automatické zapnutí ruční brzdy při každém vytažení klíče ze spínačky. Rád bych to "vypnul" a volil sám , kdy "zatáhnu ručku".
Případně kam jezdí "Dé trojkaři" do osvědčeného servisu (zdaleka tím nemyslím značkové výměnné stanice s odpovědi to nevím to jsem ještě nedělal) nebo k jakému šikovnému servisákovi ? Servisů je celá řada, ale bohužel znalosti ne všude odpovídají mým představám.
jsem z Náchoda, předpokládám že máš manuál, automatika ručky jde vypnout když při vytahování klíčku stlačíš a podržíš ručku dolů. Pak už budeš ovládat ručku jak potřebuješ. Na nový klíč je potřeba diagnostika a to jedině v LR.
Komplet klíč cca 6000,- , jinak tady z fora máme servisáka u č kostelce. Měl taky D3 a auto zná dokonale a servisuje jich min 5 ks. a nějaké RR.

Servis zatím nepotřebuji, ale chci mít přehled než pak v nouzi rychle někoho hledat.
Díky za odpovědi i za tipy na oba servisy

Zatím od každého slyším co jsem to koupil, že je to nejporuchovější auto co znají, tak čekám, kdy to přijde

Tak i když podržím "ručku" při vyndání klíčku dole, tak to funguje jen dokud opět nevyndám klíč a opět se sama aktivuje. Tak aspoň to jde při vyjmutí klíčku a raději , když na to zapomenu, tak ať se aktivuje z bezpečnostních důvodů, přeci jen je to těžká krabiceNOTIX píše:Ahoj,MarekGSA píše:Využijí stávající vlákno jako nový majitel D3 a požádám o radu. Je tu někdo z okolí Hořic nebo Jičína s D3, na kus řečí a ještě lépe s diagnostikou ? Zatím mě na D3 "trápí" automatické zapnutí ruční brzdy při každém vytažení klíče ze spínačky. Rád bych to "vypnul" a volil sám , kdy "zatáhnu ručku".

Volal jsme ohledně klíče a zároveň se ptal na tuto fci ručky. Ještě to nedělali a nevědí zda to jde diagnostikou odpojit a bych si ji zapínal dle potřeby sám. Až mi budou aktivovat klíč , tak se na to podívají. Potom dám vědět.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
To říkají ti co ho nemají .Buď v klidu,dnes se spravujou všechny elektronický auta ... a ti druzí o tom nemluví a jezdí do servisu taky. Mě to pozlobilo za 10 let jen jednou a muselo se počkat na p. Kučeru z Prahy ( nekomunikoval Terain response a motor spadl do nouzáku - co tomu bylo sem se nedověděl a taky mě to nic nestálo,akorát 14 dní čekání až se dostal do Brna ) Rychle to opravit znamenalo vyměnit řídící jednotku motoru,jak psal manuál a nakonec mám řídící jednotku původníMarekGSA píše: Zatím od každého slyším co jsem to koupil, že je to nejporuchovější auto co znají, tak čekám, kdy to přijde.....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Mám stejný názor, že dnes už si člověk moc nevybere. Auta jsou spotřebáky, prošpikované technikou a těch věcí, které se mohou podělat je čím dál víc.RudaK píše:To říkají ti co ho nemají .Buď v klidu,dnes se spravujou všechny elektronický auta ... a ti druzí o tom nemluví a jezdí do servisu taky. Mě to pozlobilo za 10 let jen jednou a muselo se počkat na p. Kučeru z Prahy ( nekomunikoval Terain response a motor spadl do nouzáku - co tomu bylo sem se nedověděl a taky mě to nic nestálo,akorát 14 dní čekání až se dostal do Brna ) Rychle to opravit znamenalo vyměnit řídící jednotku motoru,jak psal manuál a nakonec mám řídící jednotku původníMarekGSA píše: Zatím od každého slyším co jsem to koupil, že je to nejporuchovější auto co znají, tak čekám, kdy to přijde.....
a auto jezdí
Tohle má aspoň normální motor, kočárek se tam vejde bez problémů, a nemusím se z toho soukat ven jako ze stanu