Zpožďovač ostřikovaču

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Trewor - ségra
auto: D2

Re: Zpožďovač ostřikovaču

#21 Příspěvek od Trewor - ségra » 19 úno 2015 13:06

Psal jsi tu, že jsou ty motorky na jednom kabelu tak jaký jiný řešení než spínač nebo zpožďovač by jsi tam chtěl vymyslet?
Kabelový svazky obvykle bývaj stejný a druhej kabel by tam tedy měl být. Otázka je, kam vede. Pokud do nějaký uni jednotky, tak by to šlo někde přes diagnostiku asi rozchodit, ale pokud to má nějakej svůj ovladač, tak ten tam asi mít nebudeš když to neni origo.

dava
auto: DII Td5 v origoši

#22 Příspěvek od dava » 19 úno 2015 14:37

Neviděl jsem, ale dnes jede spousta takových věcí po CANu, takže je možný že to je řízený, kolik je tam fousů?
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

kupec18
auto: D1 300tdi

#23 Příspěvek od kupec18 » 19 úno 2015 14:49

Trevore puvodni myšlenaka bylo že se třeba někdo ozve jo, zpoždovač mam z xy pasuje na xy děla to tohle a tohle.

Davo jsou tam 2 drátky, tipuje že jeden bude - a druhý +, ale od doby co mám Lr bych za to do ohně ruku nedal. :mrgreen:

JInak jste mě teda dokopali otevřit ty el schemata s asi 450 straname, našel jsem že xenony se dávaly až od 2003, ja mám myslím 2002,,Ten motorek je napojeny do relooveho boxu cyklovače stíraču. zkusim tam najit ten kontakt pokud bude funkční super. Pokud ne tak to jebu a vracím se k puvodnímu nápadu zpoždovač
Naposledy upravil(a) kupec18 dne 19 úno 2015 15:04, celkem upraveno 1 x.

dava
auto: DII Td5 v origoši

#24 Příspěvek od dava » 19 úno 2015 14:59

kupec18 píše:Trevore puvodni myšlenaka bylo že se třeba někdo ozve jo, zpoždovač mam z xy pasuje na xy děla to tohle a tohle.

Davo jsou tam 2 drátky, tipuje že jeden bude - a druhý +, ale od doby co mám Lr bych za to do ohně ruku nedal. :mrgreen:
A teda když zhasneš, tak to na světla taky stříká?? :shock:
Pak bych hledal ventil na hadici mezi motorkem a světlem, možná ve světle...
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

kupec18

#25 Příspěvek od kupec18 » 19 úno 2015 15:07

dava píše:
kupec18 píše:Trevore puvodni myšlenaka bylo že se třeba někdo ozve jo, zpoždovač mam z xy pasuje na xy děla to tohle a tohle.

A teda když zhasneš, tak to na světla taky stříká?? :shock:
Pak bych hledal ventil na hadici mezi motorkem a světlem, možná ve světle...
šmarja ještě ventil, nestraš :coze: :coze: začínám se děsit.

A popravdě nevím nevím protože světla nemám zhasle nikdy, Ale znova opakuji OBA DVA MOTORKY JSOU NAPOJENY NA JEDEN DRAT, TZN SPOLEČNÝ PLUS, SPOLEČNOU KOSTRU, TAKŽE SE DOMNÍVÁM ŽE BUDOU VŽDY STŘÍKAT SOUČASNĚĚĚĚĚĚ :angry

JakubDolezal
tel.: 702091816
auto: Discovery 2

#26 Příspěvek od JakubDolezal » 19 úno 2015 16:40

kupec18 píše:
Jakube až budeš dolívat vodu že se mi koukneš kam zhruba vedou ty kabliky od těch motorku, pokud pujdou vidět. :mrgreen: :Sorry:
Ty jo, tak to asi vidět nebude, páč tam mám Vé šestku, takže tam je akorát motor, nějaký oplastování a nikam vidět není, sotva tam čouhá hrdlo nádobky k ostřikovačům, která je ještě extra malá :grin: . Ale zítra se schválně mrknu, jestli něco objevím.
LR Discovery 2 TD5
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i

"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM

libovka
tel.: Jabko
auto: RR L322

#27 Příspěvek od libovka » 23 úno 2015 20:15

A popravdě nevím nevím protože světla nemám zhasle nikdy, Ale znova opakuji OBA DVA MOTORKY JSOU NAPOJENY NA JEDEN DRAT, TZN SPOLEČNÝ PLUS, SPOLEČNOU KOSTRU, TAKŽE SE DOMNÍVÁM ŽE BUDOU VŽDY STŘÍKAT SOUČASNĚĚĚĚĚĚ :angry[/quote]

A jak víš že jsou čerpadla napojené na jeden drát? Měl jsi to rozebraný?Protože to jak to popisuješ tak je bud něco špatně a nebo je to nějakej bastl.Správně to má fungovat tak,že ostřikovače světel stříknou při ostříknutí okna a pak až třeba každé desáté stříknutí na okno.A nebo až po určitém čase.

kupec18

#28 Příspěvek od kupec18 » 23 úno 2015 20:30

libovka píše:A popravdě nevím nevím protože světla nemám zhasle nikdy, Ale znova opakuji OBA DVA MOTORKY JSOU NAPOJENY NA JEDEN DRAT, TZN SPOLEČNÝ PLUS, SPOLEČNOU KOSTRU, TAKŽE SE DOMNÍVÁM ŽE BUDOU VŽDY STŘÍKAT SOUČASNĚĚĚĚĚĚ :angry
A jak víš že jsou čerpadla napojené na jeden drát? Měl jsi to rozebraný?Protože to jak to popisuješ tak je bud něco špatně a nebo je to nějakej bastl.Správně to má fungovat tak,že ostřikovače světel stříknou při ostříknutí okna a pak až třeba každé desáté stříknutí na okno.A nebo až po určitém čase.[/quote]

Bastl to je určitě protože jak jsem psal výše origonal to mělo halogen a ja to předělal na xenon, jen motorek ostřiku jsem napojil na klasicky.

Takže vím že je tam jeden drát

libovka
tel.: Jabko
auto: RR L322

#29 Příspěvek od libovka » 23 úno 2015 21:05

Jsi snad jedinej kdo řeší ostřik světel.Po mě to chce každej odpojit.

kupec18

#30 Příspěvek od kupec18 » 23 úno 2015 21:09

libovka píše:Jsi snad jedinej kdo řeší ostřik světel.Po mě to chce každej odpojit.
Nj jsem takový poctivec a když to tam je tak chci aby to šlapalo. Zatím se to snažím aplikovat i na LR ale tam je to horší :wink:

Odpovědět