Zamykejte sva auta
Moderátor: Miky_CZ
- malda (maldama)
Zamykejte sva auta
Dnes se mi stala takova trochu neprijemna vec...
Ja auto zamykam vzdy, uplne vzdycky i kdyz jdu jen na zahradu a za pul minuty zpatky... No a dneska jsem to neudelal...
Nechal jsem odemcino a sel do garaze, byl jsem zpatky asi za 2 minutky a bylo pryc radio a cedecka. Lidi jsou hnusny dementni svine...
Davejte si bacha na sve milacky at nedopadnete jako ja.
Ja auto zamykam vzdy, uplne vzdycky i kdyz jdu jen na zahradu a za pul minuty zpatky... No a dneska jsem to neudelal...
Nechal jsem odemcino a sel do garaze, byl jsem zpatky asi za 2 minutky a bylo pryc radio a cedecka. Lidi jsou hnusny dementni svine...
Davejte si bacha na sve milacky at nedopadnete jako ja.
DII Td5
- Kolda.o
- Kontaktovat uživatele:
kamarade - bydlim na jedne velmi rusne ulici v praze
nekecam ale kazdy den tu je minimalne jedno auto s rozbitym oknem a vybrane
lidi jsou fakt potvory - nejhorsi je, ze tady ti do auta vlezou i pro radio za ktere dostanou 200,-
cert vi proc - mozna na fet nebo chlast
nekecam ale kazdy den tu je minimalne jedno auto s rozbitym oknem a vybrane

lidi jsou fakt potvory - nejhorsi je, ze tady ti do auta vlezou i pro radio za ktere dostanou 200,-

cert vi proc - mozna na fet nebo chlast
LR Free 2.0 TD4 -> LR DISCO II 2.5 TD5 -> LR DISCO III 2.7 TDV6
Bydlím na Ořechovce. Je to klidná rezidenční čtvrť v na Praze 6. Během dvou měsíců mě na dodávce dvakrát rozbili okno a vlezli dovnitř. Jednou nesebrali vůbec nic. Jen hledali navigaci. Měl jsem totiž na okně prázdný držák, tak prolezli pod sedačkama, prostě všude.
Podruhé už jsem tam držák nenechal, tak šlohli tři roky staré CD už nepřehrávající rádio... a podržte se moje staré odrbané sluneční brýle. To musí být fakt socky. Upřimě, vždy si oddechnu když na ulici stojí alespoň to auto.
Podruhé už jsem tam držák nenechal, tak šlohli tři roky staré CD už nepřehrávající rádio... a podržte se moje staré odrbané sluneční brýle. To musí být fakt socky. Upřimě, vždy si oddechnu když na ulici stojí alespoň to auto.
Disco mi zachránilo život
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Díky bohu u nás na dědině zatím klid,ale přesto když se vzdaluji od auta jedno jakýho a kde a mám v něm doklady(nebo ne),tak zamykám už ze zvyku.Zatím se mi to vyplatilo,páč lidi jsou svině. Taková je má zkušenost . Ruda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
To rozhodně můžeme zaběhnout na pivko... dokonce jsem měl minulý týden podepsat kupní smluvu na byt v Koulově ulici. Bohužel majitel má nějaké problémy a dluhy a já mu to nechci pomáhat řešit. (poslední co bych potřeboval je exekuce na čerstvě nakoupené nemovitosti)Marťas píše:Ahoj Jarysi, ty bydlíš na Ořechovce jo? Ja bydlim v Dejvicích...to bysme měli zajít někdy na pivo![]()
Disco mi zachránilo život
- Kolda.o
- Kontaktovat uživatele:
Tak z obdobneho soudku o ceske povaze
prodal jsem Freecko a poridil Disco II - a co myslite ze na to lidi z meho okoli ??
dnes rano prijdu k autu a vechny ctyri gumy vypustene (doufam ze ne propichane - jeste jsem to neprohledl poradne spechal jsem do prace)
LIDI V CECHACH JSOU KU*** !!!!
prodal jsem Freecko a poridil Disco II - a co myslite ze na to lidi z meho okoli ??
dnes rano prijdu k autu a vechny ctyri gumy vypustene (doufam ze ne propichane - jeste jsem to neprohledl poradne spechal jsem do prace)
LIDI V CECHACH JSOU KU*** !!!!
LR Free 2.0 TD4 -> LR DISCO II 2.5 TD5 -> LR DISCO III 2.7 TDV6
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Tomu nevěřím, že by tu někdo projevil tolik ohleduplnosti, aby ve svém závistivém záchvatu gumy jen vypustil - přece bys nechtěl, aby tví sousedi dřepěli u ventilků a čekali, až bude guma prázdnáKolda.o píše:(doufam ze ne propichane - jeste jsem to neprohledl poradne spechal jsem do prace)

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- malda (maldama)
To chápu, jistota je jistotaJarys píše:To rozhodně můžeme zaběhnout na pivko... dokonce jsem měl minulý týden podepsat kupní smluvu na byt v Koulově ulici. Bohužel majitel má nějaké problémy a dluhy a já mu to nechci pomáhat řešit. (poslední co bych potřeboval je exekuce na čerstvě nakoupené nemovitosti)Marťas píše:Ahoj Jarysi, ty bydlíš na Ořechovce jo? Ja bydlim v Dejvicích...to bysme měli zajít někdy na pivo![]()

Range Rover 4.6 Mk II