Oni to neřeší i když to vidí... Spíš je to o tom, že si natáhnou ruku pro 10 eur při proclení auta...
Tom
Komunikace mezi dve auta (nejen CB)
Moderátor: Acon
- Tomas K (tkala)
Re: Komunikace mezi dve auta (nejen CB)
Bezva vlakno... diky za ziveni. Netusis rozdily Tunis vs Maroko. Kdyz jsme tam byli jednim autem a na palube bezne PMR Walkie-talkie (Ten Twintalker 9500), tak zadny problem nebyl, ale taky jsme to vyuzivali malo (taky proc, kdyz bylo jedno autp, zejo). Procleni v Tanger Medu probehlo... vlastne jako by neprobehlo, stacilo prokazat, ze nam funguje tailgate. Ale nerad bych nove zakoupene Beofangy nechal na celnici a nebo resil problemy, ze jsme je "ukryly" pod sedadla a prislo se na to 

- Tomas K (tkala)
Maroko netuším, ale myslím, že to bude hodně podobný. Poptej se Lowa.... Určitě nekuchaj z aut CBčka, když tam jedou.
Tom
Tom
přes Tanger Med jsem několikrát jel, sice na motorce, ale spousta offroadů jela na lodi s námi. Nikdy jsem neviděl, že by někoho prohledávali nebo rozebírali mu auto. Je to jen papírová byrokracie a válka nervů 

jj, ten dojem jsem taky dostal... ale taky to znamena, ze je to na "osobnosti uredniky" a na to je dobre byt readyxxx píše:přes Tanger Med jsem několikrát jel, sice na motorce, ale spousta offroadů jela na lodi s námi. Nikdy jsem neviděl, že by někoho prohledávali nebo rozebírali mu auto. Je to jen papírová byrokracie a válka nervů