dik niconico píše:Pokračuj, pokračuj, je super vidieť že s entuziazmom veci fungujú, odbornú radu asi nedám, no sledujem a teším sa.

vcera som velmi nepokrocil, bola zima...
Moderátor: Miky_CZ
dik niconico píše:Pokračuj, pokračuj, je super vidieť že s entuziazmom veci fungujú, odbornú radu asi nedám, no sledujem a teším sa.
Nene, on už jede třetí koloMira 101 píše:Zdarec Gibson,to už děláš třetí auto,nebo vyvařuješ v družstvě nějakej hangár?Ted už nepřemýšlej nad kravinama a pěkně vyvařuj,z nejhoršího už jsi venku,že máš sem tam chut se na to vys.. to je normální,tak nepanikař a jedem dál,chci to vidět v barvě,zdar a pevné nervy,to pude,Mira.
dik, podpora potesiSteve píše:Nene, on už jede třetí kolo![]()
![]()
Jak pokračuje kolem dokola, tak než to obejde, tak mu ty první plechy už zreziví na prach - tak je zase mění...
![]()
To musí bavit!
Dělám si prdel, jinak to nejde![]()
Gibsone, sleduju to neustále a fakt ti držím palce!!!!!!![]()
Drž se.
Časem zapomeneš na trable, cosi ses už naučil, bude tě těšit, že sis to vyvoněl sám a nakonec- teď končit a řešit jinou kastli je pozdě - začal bys znovu...
Mě to kuchá kámoš, svářet neumím a nemám kde, jinak bych snad taky přemýšlel že bych....
Takhle budu časem shánět kastli.
to nieje moj pripadpetr pp píše:Vedsinou si slovac bere pnku kvoli robote doma
to az nabuducekupec18 píše:Pěkne, to děláš rovnou z nerezu?
dik, z blizka to tak dobre nevyzerakupec18 píše:máš to fakt krásny, smekám ani mě se s tím nechtělo tak dupat
jasneRišoKE píše:..pekné...
..do Brezna ideš svojim autom???
..aktuálne mi niekde zdrhá tlak v saní a asi dokončujem prídavku, bo tam niečo fest kope, keď pustím spojku rýchlejšie..gibson píše: PS: co znamena polofunkcna DI v tvojom popise? zas si robil urban offroad po obrubnikoch?
podle fotek to vypadá, že si stavíš nové auto po dílech, po večerechgibson píše:pokracovanie
..presne tak, len to skladá z oveľa menších kusov plechu...sorgon píše:podle fotek to vypadá, že si stavíš nové auto po dílech, po večerechgibson píše:pokracovanie