Classic meets...5

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Zpráva
Autor
Mattyfu
auto: Discovery III TDV6
Kontaktovat uživatele:

Re: Classic meets...5

#81 Příspěvek od Mattyfu » 17 lis 2014 17:11

Dnes se vrátil Čárls z Classic meets. Musím ještě jednou poděkovat všem co nám nabídli a poskytli pomoc a zvláštní uznání a poděkování patří Bedřichovi.
Čárls dnes mazal jako mladík, jen teda před Prahou si řekl, že se mu stýská po Moravě a tak se mi povolily všehny šrouby co drží brzdový kotouč na náboji. Ale naštěstí se mi to stalo kousek od benzínky a měl jsem všechno potřebné k opravě, takže po půl hodince jsem mohl pokračovat.
Tak zase za rok, tentokrát vylepším strategii a objednám hotel.
Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)

wilt
auto: RRClassic LSE
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od wilt » 17 lis 2014 17:13

No a co se teda přesně všechno opravovalo?
They hung a sign up in our town "If you live it up, you won't live it down"

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Mattyfu » 17 lis 2014 18:04

Dělala se generálka rozdělovače, to byl asi ten největší problém proč to nejelo, navíc se přidala i napínací kladka, která se téměř rozpadla plus řemen, no a aby toho nebylo dost, tak se na dílně vysemenil olej z řízení takže i přetěsnění převodky řízení.
Doma mám nyní komplet čepy na řízení a pak musím na geometrii páč mám rozbíhavost jako kráva a to tomu nazvedanému podvozku také nepřidá.
Samo musím i nějak inteligentně vyřešit to lanko plynu aby drželo, izolačka je jistě řešení, ale tak do příště to snad půjde i bez ní.
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)

Franta D1
tel.: 731585433
auto: Disco 1 3.5 V8i

#84 Příspěvek od Franta D1 » 17 lis 2014 18:07

Mattyfu píše:Dělala se generálka rozdělovače, to byl asi ten největší problém proč to nejelo, navíc se přidala i napínací kladka, která se téměř rozpadla plus řemen, no a aby toho nebylo dost, tak se na dílně vysemenil olej z řízení takže i přetěsnění převodky řízení.
Doma mám nyní komplet čepy na řízení a pak musím na geometrii páč mám rozbíhavost jako kráva a to tomu nazvedanému podvozku také nepřidá.
Samo musím i nějak inteligentně vyřešit to lanko plynu aby drželo, izolačka je jistě řešení, ale tak do příště to snad půjde i bez ní.
Spíš napiš co se nevysypalo to bude kratší. :rock

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Mattyfu » 17 lis 2014 18:23

Třeba rádio, posun sedaček, stěrače, vlastně ty taky ne, tam odešel cyklovač, ale ještě před srazem, to se nepočítá :D ,
Né hele všechno tohle je výsledek těžkého života u předchozího majitele, tím nemyslím Lukasína, to auto by už nemělo jezdit, startovat, vlastně asi ani existovat. K Mirkovi na sraz jsem se strašně těšil, páč předchozí classic mi vždy tak 14 dní před srazem umřel a nedal jsem ho včas dopořádku, takže nyní na 5. pokus jsem si koupil auto, na kterém budu ještě tak rok odstrňovat průšvihy. To že bych tyto věci dělal po srazu? Dělal, takže mi to zase až tak nevadí hodlám si ho nechat a jelikož moc classiců v ČR není na prodej, tak jsem si splnil svů sen.

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Mirko » 03 úno 2015 09:20

Konečně hotovo!
Máme video z pátého srazu Classic meets, takže kolekce je kompletní:
Obrázek
Trvalo to trochu déle, než nám to obvykle trvá (a to už taky vždy bylo pozdě). Staral se o to nový člen našeho týmu a než jsem mu vysvětlil rozdíl mezi Discoverou a Classicem byli už vánoce :mrk
Kdo má zájem o DVD, ať si ho prosím objedná u mě přes SZ. Cena je 200 Kč včetně poštovného při platbě převodem.

Mirko
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Mirko » 04 úno 2015 13:48

Dnes odesláno a předáno prvních osm DVD, tak snad udělaji radost. Nový kameraman a střihač v jedné osobě do toho snad přinesl trochu čerstvého větru - I když se stále stejným dějem a hlavním aktérem moc neudělá :mrk

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Mattyfu » 04 úno 2015 14:20

No tak už se moc těším

Mirko
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Mirko » 05 úno 2015 14:38

Máš to nachystané na staré Poště :mrk Jsem sám zvědavý na první recenze.
Odeslal jsem další DVD a tak z první várky už jich mám jenom pár. Kdo má zájem ať se ozve. Případně samozřejmě zajistím výrobu dalších.

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Mattyfu » 05 úno 2015 14:53

Díky, no neboj pošlu recenzi. :yes

Mirko
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Mirko » 26 úno 2015 15:40

Od jednoho diváka videa se mi doslechlo, že měl na starším přehrávači problém se zvukovou stopou. Následně jsem zjistil, že DVD je vypáleno ve formátu NTSC a ne v u nás obvyklém formátu PAL. Pokud by to byl někde problém a téměř nulový feedback ( :mrk )po rozeslání DVD byl způsobený touhle naší chybou, tak se omlouvám, dejte mi vědět a přepracujeme DVD do PALu.

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Mattyfu » 26 úno 2015 16:11

Jak jsem slíbil, ač opožděně, veřejně tě chválím jako hlavního organizátora, hezká vzpomínka na sraz.

Mene
auto: RRC 1986 + 1987

Classic meets...5

#93 Příspěvek od Mene » 26 úno 2015 18:41

Vy me fakt desite :))) To vypada, ze ty auta se nesmej vlastne vubec provozovat... nebo mam kliku, ze nam ty plechovky Eliott a Libovka oser-visovali tak, ze funguji? Maj ty nase 2 kousky za dva roky jen po cizine uz skoro 18 000 km a (klepu na drevo jako silenej), startujou, jezdej, brzdej a vubec - delaj radost :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mattyfu
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Mattyfu » 27 úno 2015 01:37

Toho se nesmíš bát, hele povím ti to tak, 20-50% range roverů holt někdy někde umře, aby ty jsi se mohl těšít ze svých kilometrů, holt některým to musí umřít několikrát po sobě. Má to své výhody, seznámil jsem se s místními, zůstal na večerní program a celkově, když bylo auto u mechanika a já měl zajištěné ubytování a odvoz,bylo mi vlastně fajn. :Pohoda: O tom to bylo, strašně jsem si to užil a tentokrát mě auto dovezlo alespoň tam, ročníky před tím se mi posral motor nebo cokoli jiného tak týden před srazem.
Na další ročník, pakliže bude se těším.

Mene

Classic meets...5

#95 Příspěvek od Mene » 27 úno 2015 08:48

:)) Tak se treba taky nekdy ukazeme...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mirko
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Mirko » 27 úno 2015 13:24

No tak to by byla radost, úplně vidím ty Range Rovery jak sedí kolem ohně a poslouchají napnutě cestopisy Eliotta a Libovky. Možná spustí i nějaký táborovou odrhovačku. Můj je teda nemuzikální, ale myslím Bedřichův umí hrát na kytaru.... :mrk

Mene

#97 Příspěvek od Mene » 28 úno 2015 13:21

Mirko píše:No tak to by byla radost, úplně vidím ty Range Rovery jak sedí kolem ohně a poslouchají napnutě cestopisy Eliotta a Libovky. Možná spustí i nějaký táborovou odrhovačku. Můj je teda nemuzikální, ale myslím Bedřichův umí hrát na kytaru.... :mrk
Heh, ja si sice myslel, jaky sme dobrodruzi... ale asi jen prvni dve vlakna cteni tady. Pak clovek zjisti, ze si mistnaci na vikendy jezdej do Nepalu, Lesotha, Namibie, Island... (vubec nekomentuju Hanyse a Kacu, to je imho neprekonatelny), takze jediny, co tak muzeme vypravet, jak se jezdi na vylet, kdyz jste "jahoda" :)

Btw: ty nase plechovky se jmenujou Eliott (ten se s visackou uz narodil) a Armstrong (Eliott a Libovka jsou potom jen dochtori, co se o to prilezitostne staraj).

Odpovědět