Pozna niekto TAZZ--a
Moderátor: Miky_CZ
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Pozna niekto TAZZ--a
Nazdar ludia. Nepozna niekto tazza. 19.1. som mu poslal zahradku na D1 do Roudnic nad Labem a doteraz sa neozval ci mu dosala ani mi neposlal peniaze.
mozno je len zaneprazdneny a nestiha - dufam
ak ho niekto poznate dajte mu vediet prosim.
Dakujem
mozno je len zaneprazdneny a nestiha - dufam
ak ho niekto poznate dajte mu vediet prosim.
Dakujem
Real Land Rover is built, not bought
- Forsttimber
Re: Pozna niekto TAZZ--a
Tak po viac ako mesiaci teda od 19.1. so mnou Tazz komunikoval raz a oznamil mi ze mu zahradka dosla. ze bol na montazi a teda ze nebol na nete. Ze transakcia neprebehla lebo to zadal v €.
Odvtedy nic. Nemam peniaze a ani zahradku.
Ponaucenie: uz nic neposlem inak ako na dobierku.
Tymto prosim Admina o vytvorenie databazy nespolahlivych a neserioznych clenov aby pri obchodovani s nimi druha strana vedela ze si ma dat pozor. Dakujem
Odvtedy nic. Nemam peniaze a ani zahradku.

Ponaucenie: uz nic neposlem inak ako na dobierku.
Tymto prosim Admina o vytvorenie databazy nespolahlivych a neserioznych clenov aby pri obchodovani s nimi druha strana vedela ze si ma dat pozor. Dakujem

- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
mal som/mam podobny problem
popisujem ho vo svojom vlakne
rovnako sa pripajam k prozbe o vytvorenie tejto databazy ktora bude vsetkym na ociach, preto ze tyto ludia robia hambu vsetkym poctivym majitelom LR na tomto fore!
v mojom pripade sa jednalo o uzivatela waffen - Josef Němec Lazsko 12
dakujem
popisujem ho vo svojom vlakne
rovnako sa pripajam k prozbe o vytvorenie tejto databazy ktora bude vsetkym na ociach, preto ze tyto ludia robia hambu vsetkym poctivym majitelom LR na tomto fore!
v mojom pripade sa jednalo o uzivatela waffen - Josef Němec Lazsko 12
dakujem
DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
Smutný příběh, neznám ho, ale je z toho aspoň ponaučení - důvěřuj, ale prověřuj. Tazz je na fóru registrován od roku 2009, za celou dobu má jenom 10 příspěvků a jestli se nepletu, tak pouze v inzerci. Tohle je především komunitní fórum nadšenců do LR a jestli někdo přispívá jenom když potřebuje něco koupit, či prodat, tak asi nebude úplně stejná krevní skupina, jako typický uživatel tohoto fóra...
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Forsttimber
Ak niekto tu iba kupuje a predava a doteraz nebol s nim problem alebo ak aj bol a nikto to nezverejnil tak nemam preco pochybovat.
Velmi chcel tu zahradku a chcel aj platit dopredu. Ja v ramci serioznosti som nechcel peniaze dopredu ale az ked mu ju odoslem tak on mne odosle peniaze.
Velmi chcel tu zahradku a chcel aj platit dopredu. Ja v ramci serioznosti som nechcel peniaze dopredu ale az ked mu ju odoslem tak on mne odosle peniaze.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
S tazzem jsem mel kseft minule vanoce. Nejak desne shanel gumy na disco1 pred silvestrem mezi svatkama, ja mel celou sadu, tak jsem mu to dal komplet na diskach, aby si odjel silvestrovskou dovolenou, uz nevim jestli mi platil ty gumy predem, ale byli jsme domluveni, ze az se vrati ze silvestra, tak ze si to pak v klidu prezuje a doveze mi ty moje disky. Taky jsem sel domu bez disku a rikal, jak todle dopadne, ale opravdu prvni tejden v adnu sam zavolal, ze to druhej tejden priveze a vse bylo opravdu bez problemu. Nezustal mi dluznej ani korunu - a ze je nekdo trochu vystrelenej? Popravde, ja normalni lidi moc nepotkavam, tak mi to uz ani neprijde divny.
A bacha nezamenovat s Tazem s jednim Z, kterej funguje na offroadforu, stejne jako Tazz.
Jinak Tazz funguje s offroadama urcite radu let - ted ma disco 1, predtim nejaky nissany ci co, cte obe fora a moc nepise.
To neni jeho omluva, jen moje zkusenost.
A bacha nezamenovat s Tazem s jednim Z, kterej funguje na offroadforu, stejne jako Tazz.
Jinak Tazz funguje s offroadama urcite radu let - ted ma disco 1, predtim nejaky nissany ci co, cte obe fora a moc nepise.
- Tazik1992
- tel.: 602875958
- auto: Defík
Jo jo, hlavně žádný paušální lynčování TazíkůHanys_a_Kaca píše:A bacha nezamenovat s Tazem s jednim Z

Sloužim lidu! :-)
Land Rover Defender 110SW 300Tdi 1998
ex-služební Land Rover Defender 2,4TDCi Puma 2008
Land Rover Defender 110SW 300Tdi 1998
ex-služební Land Rover Defender 2,4TDCi Puma 2008
- Forsttimber
nahodou telefon na Tazza ti neostal?Hanys_a_Kaca píše:S tazzem jsem mel kseft minule vanoce. Nejak desne shanel gumy na disco1 pred silvestrem mezi svatkama, ja mel celou sadu, tak jsem mu to dal komplet na diskach, aby si odjel silvestrovskou dovolenou, uz nevim jestli mi platil ty gumy predem, ale byli jsme domluveni, ze az se vrati ze silvestra, tak ze si to pak v klidu prezuje a doveze mi ty moje disky. Taky jsem sel domu bez disku a rikal, jak todle dopadne, ale opravdu prvni tejden v adnu sam zavolal, ze to druhej tejden priveze a vse bylo opravdu bez problemu. Nezustal mi dluznej ani korunu - a ze je nekdo trochu vystrelenej? Popravde, ja normalni lidi moc nepotkavam, tak mi to uz ani neprijde divny.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Co třeba tohle: http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 24&t=25266Forsttimber píše:nahodou telefon na Tazza ti neostal?Hanys_a_Kaca píše:S tazzem jsem mel kseft minule vanoce. Nejak desne shanel gumy na disco1 pred silvestrem mezi svatkama, ja mel celou sadu, tak jsem mu to dal komplet na diskach, aby si odjel silvestrovskou dovolenou, uz nevim jestli mi platil ty gumy predem, ale byli jsme domluveni, ze az se vrati ze silvestra, tak ze si to pak v klidu prezuje a doveze mi ty moje disky. Taky jsem sel domu bez disku a rikal, jak todle dopadne, ale opravdu prvni tejden v adnu sam zavolal, ze to druhej tejden priveze a vse bylo opravdu bez problemu. Nezustal mi dluznej ani korunu - a ze je nekdo trochu vystrelenej? Popravde, ja normalni lidi moc nepotkavam, tak mi to uz ani neprijde divny.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Forsttimber
Dakujem. Tak som sa dovolal
Ze to napravi.
Tak som zvedavy.
Potom napisem
Ze to napravi.
Tak som zvedavy.
Potom napisem
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Forsttimber píše:Dakujem. Tak som sa dovolal
Ze to napravi.
Tak som zvedavy.
Potom napisem

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.