F 1 - facelift 3dv. - autopotahy?
Moderátor: Safraporte
F 1 - facelift 3dv. - autopotahy?
Ahoj, neřešil jste někdo nové potahy sedaček na Free? Trhá se mi přední sedačka. Co jsem tak koukal po vrakovištích jsou origo sedačky v žalostném stavu. Sehnal jsem dvě nové ale se strašným dekorem, tak bych to chtěl nějak vyřešit. Líbí se mi potahy z http://www.autopotahy.cz/ ale šijou jen na Freelander 2.
Máte někdo tip na řešení?
Máte někdo tip na řešení?
Land Rover Freelander1 facelift TD4, Volvo XC90 sport
Re: Freelander 1 - facelift 3dv. - autopotahy?
Ja som si nechal usit priamo na mieru aj so symbolom LR. Ale iba na predne sedadla . Uz je to par rokov. Je to furt ako nove.Farebne pasuje k palubnej doske a interieru. Mozno by som nasiel toho vyrobcu.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Ved skus dat vyrobcu. Možno by sa to hodilo viacerím. Ja mam sedačku tiež načatú.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
V katalogu Land Rovera vubec nemaj 
http://www.potahy.sk/potahy/0/0/2/76
Poslali Ti potahy nebo jsi tam daval cele sedacky?

http://www.potahy.sk/potahy/0/0/2/76
Poslali Ti potahy nebo jsi tam daval cele sedacky?
Tak uz jsem s nima mluvil tak pry to dokazou
Mam z 3dv Free1 potahy. Sundal jsem je z auta, predpokladal ze je vyperu a nejak jsem driv auto prodal, nez k tomu doslo.
Takze jsou mi na nic. Jestli je chces tak muzou byt tvoje.
Normalne to usili,iba som im poslal foto prednych sedaciek a usili to perfektne.Krasne sfarbenie.
S tou firmou nemám dobré skúsenosti. Najprv si zisti referencie, aby si nebol sklamany. Pogoogli referencie o "MIZA autopotahy" a pozri si fora a rozhodnutia SOIky.supra66 píše:Tak uz jsem s nima mluvil tak pry to dokazou
J.
No uz mam objednano .... tak se necham prekvapit no....
- cesta
- auto: Freelander I TD4
máš sz.Zizal píše:Mam z 3dv Free1 potahy. Sundal jsem je z auta, predpokladal ze je vyperu a nejak jsem driv auto prodal, nez k tomu doslo.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
to Janci: s autopotahmi na Free som nadmieru spokojny od tej firmy. Rychlost,kvalita,cena. Nemusel som studovat referencie ani forum. Napis,s cim si mal problem.
Nemam SZ od tebe ale jsi druhy v poradicesta píše: máš sz.

- cesta
- auto: Freelander I TD4
že by nějaká chyba ?
aha tak to mám stejně smůlu.

Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Potahy si objednavala mama do micry. Prvy dojem skvely. Material super, dodanie pomerne rychle. Co sa vsak vyhotovenia tyka - katastrofa. Na potahoch prednych operadiel boli vyslovene krive svy, jedno sa tvarom lisilo od druheho a opierky na hlavu snad ani neboli urcene na jej model, nedali sa vobec natiahnut pre zly rozmer. Riesila to s nimi pomerne dlho.dandee píše:to Janci: s autopotahmi na Free som nadmieru spokojny od tej firmy. Rychlost,kvalita,cena. Nemusel som studovat referencie ani forum. Napis,s cim si mal problem.
Tým ale netvrdim, ze cela ich produkcia je zla, ty si mal mozno dobru skusenost a mnoho dalsich s tebou. Ale rovnako mnoho dalsich malo skusenost negativnu.
J.
-
- tel.: 0907131232
Pozdravujem Vás páni. Ja som tiež riešil autopoťahy naF1 3d. V Seate som mal poťahy od výrobcu MAD z Rimavskej Soboty. Robia na všetky značky ale ako to býva zrovna na LR F1 3D nemali šablonu na strih. Ak počkám tak v zime,keď majú menej práce sa dohodneme. No nie,1/4roka som im nedal pokoj až nakoniec prišiel pán z MADu pomeral sedadlá a za 3týždne poťahy boli ušité. ODPORÚČAM túto firmu je to kvalita. Šablonu už majú tak záujemcom môžu ušiť.