Safraporte tak to si bol ty

Moderátor: Safraporte
Tak to bejvá, já takhle dělal děti a to jsem v noci neměl ani tu čelovku, naštěstí to vyšlo dobřefR4Nk píše:Dakujem Vam, troska ste mi vylepsili naladu. Mam malo casu a doma nemam naradie, aby som to prehodil. Snad zajtra. Na svoju obhajobu iba uvediem ze sme VCU nahadzovali v noci a ja som mal troska uhnute, pri celovkach
a ja automachnik bohuzial niesom
![]()
Safraporte tak to si bol ty.
Zabudol som podat info k tej mojej VCU. Auto som mal v servise,tak som dal chlapom za domacu ulohu otocit VCU. Ta moja je otocena naopak. Na moje prekvapenie sa to vsak neda. Nesadne potom sroubami na diery. Tak som z toho trocha vykolajenyfR4Nk píše:Po niekolkych vychadzkach k vode na ryby, kedze zacala sezona dravcov, som dnes umyval zadrbane auto od blata. Bol som aj pod autom aby som povytahoval necistoty. Kukol som aj VCU. No a tu je moj problem mam ju nasadenu spravne? Da sa vobec nasadit opacne? Komusi sa to uz podariloNebudem ja ten druhy ....... ktory to dal opacne.
![]()
Ahoj mas obrazek nebo nakres toho spec vyrazece?tagr píše:špatný postup, je na tom vydeu, tu kardanku může pak vyhodit,když omlátí a zníčí oka pro kříž.Dělá se to jinak a bez pořádného svěráku, ta upraveného vyrážeče to nejde.
Ja si myslim ze nikdo. Jedine snad Hubert ale nevim jestli to dela na kseft. Vsichni ostatni co to v CR nabizi to podle me jen preposlou Balazovi a neco si na pom prihodi pro sebe.freecko533 píše:Ahoj prosim vas nevite kdo dela repase visko spojky v ceske republice.dekuji za info
macejky1 píše:Ja si myslim ze nikdo. Jedine snad Hubert ale nevim jestli to dela na kseft. Vsichni ostatni co to v CR nabizi to podle me jen preposlou Balazovi a neco si na pom prihodi pro sebe.freecko533 píše:Ahoj prosim vas nevite kdo dela repase visko spojky v ceske republice.dekuji za info
České Budějovicefreecko533 píše:A to je kde na jihu?
Nemůžu - pravidla...freecko533 píše:A jeste jedna prozbicka.telefon nebo internetova adresa.dekuji moc