Já jedu za 14 dní na 20 dní do Turecka - Istanbul, Pamukkale, Kapadocie, Nemrut Dagi, Jezero Van, Ararat ,město Ani, Kars ,Pohoří Kačkar,Trabzon a zpět. cca 10-11 tisíc km.
Čus Radek.

Moderátor: Miky_CZ
Radek D3 píše:Zdar kde se chystáte letos na dovolenou? Autem nebo jinak?
Já jedu za 14 dní na 20 dní do Turecka - Istanbul, Pamukkale, Kapadocie, Nemrut Dagi, Jezero Van, Ararat ,město Ani, Kars ,Pohoří Kačkar,Trabzon a zpět. cca 10-11 tisíc km.
Čus Radek.
low píše:mno nejake plany jsou, za 14dni jedu na dva tejdny do albanie, pak nejaka ukrajina, pripadne s rumunskem a v zari nekam dal na vychod (snad se podari)
Radek D3 píše:Miloši, bohužel Island letos ne, protože v Únoru v prvním týdnu byly trajekty na moje termíny zcela vyprodané. Tak snad příští rok.
Radek.
To je výhoda svobodného povolání, prolenošit skoro celé prázdniny, já mám nalajnovány ŽNĚ, takže mi dovolená začne nejdříve v září proto i ta Sosna poslední víkend v červnu, abych tam načerpal energiiDjALF píše:No a ja jedu zacatkem cervna Rumunsko a Ukrajina asi tak na 10 dni.
Dalsi Rumunsko je v planu nekdy koncem leta jestli cas dovoli a mezi tim snad nejaky lenoseni u more.Jinak par vikendu pod stan tady v Cechach.
Jo jo taky mam prazdniny dovolenou planuji v prosinci... Tedy pokud me doma zmlati jako kazdy rok.... Pokud to ustojim tak planuji az duchodkarel píše:To je výhoda svobodného povolání, prolenošit skoro celé prázdniny, já mám nalajnovány ŽNĚ, takže mi dovolená začne nejdříve v září proto i ta Sosna poslední víkend v červnu, abych tam načerpal energiiDjALF píše:No a ja jedu zacatkem cervna Rumunsko a Ukrajina asi tak na 10 dni.
Dalsi Rumunsko je v planu nekdy koncem leta jestli cas dovoli a mezi tim snad nejaky lenoseni u more.Jinak par vikendu pod stan tady v Cechach.
karel píše:Jen pro inspiraci
Ja myslim, ze temito a podobnymi nazvy je posety cely Svet...karel píše:Jen pro inspiraci