Autosalón
Moderátor: Miky_CZ
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: Autosalón
JJ, kladivo a drát - je dost mylná představa. Jestli auto jede nebo stojí, je čato otázkou dodržení tolerancí v setinách mm, ale to lidi slyšet nechtějí 

Tak jsem to zkoukl a libi se mi to, myslim že ohledně bordelu v autě se to hodí na poměrně velkou čast offu.
Ohledně servisu, mam nove těsnění pod vikkem vent. nové podložky pod vsřiky, vše jsem umyl a kurva zas to někde teče.
Difyy----no kdo nemá tu vuli?
Nastupovani na zadni sedačku je za trest i v moje D1.
Takže za mě
test se mi libil celkem jsem se zasmál. A k tomu jsou tyhle mezidruhove testy určene. Možna škoda že tam pod tím pisekm nečíhal nějáky pěkný kamínek, to by si ten Leon začal hned taky značkovat cestu 
Ohledně servisu, mam nove těsnění pod vikkem vent. nové podložky pod vsřiky, vše jsem umyl a kurva zas to někde teče.
Difyy----no kdo nemá tu vuli?
Nastupovani na zadni sedačku je za trest i v moje D1.
Takže za mě

http://play.iprima.cz/autosalon/land-ro ... x-perience
bych ho pozval i s tím Seatem na nějakej srázek.
bych ho pozval i s tím Seatem na nějakej srázek.
Myslím, že Expert Pepa je ten druhý, šišlavý (což u moderátora asi nevadíakrij13 píše:Expert Pepa je neskutečnej debil. Vzpomínám si, jak asi před rokem testoval v terénu jakýsi prototyp českýho Humera. Opřel to o strom , obhlídl a prohlásil " no jen trochu odřenej blatník". Ale, že ho posunul tak, až v rohu prasklo čelní sklo, to neviděl. Včera taky vychvaloval Seata, ale těch plastů co potom posbíral. Mimochodem opět navalil i toho Defíka. To je asi takovej expert jako já atomovej fyzik.

Tenhleten je taky expert

Vůbec to má "úroveň".... řeší nové křivky pod světlometem, tento nadává, že je v interiéru jen pět USB konektorů....ale o autě se nedozvíš prakticky nic.
Dívám se jen občas, většinou když mě zajímá s jakou koninou zase přijdou

Ale rád se podívám na nová auta, možná by bylo řešení vypínat zvuk a pak

Discovery je životní styl.
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
mam pocit ze to je asi jeho defender lebo v nejakom teste defa spominal ze aj on ho ma doma
Real Land Rover is built, not bought
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =4&t=27052 za pulroku se jejich cena vyrovná 

...take it easy....
- manjana
- tel.: 737807393
- auto: DI, DII, DIII,RRL322
Taky jsem to videla a rikala si, kdy tady vznikne nove tema.
Nechapu jak muzou srovnavat tyhle dve auta a takovejch kecu co mel.... Defik mel uz neco za sebou a jeste k tomu vyfoukly tesneni pod parohama ale kterej brichoplaz by dal vsechno to co uz ma Def za sebou? Ani jeden. A jak po nem sbiral plastiky...
fuj.. Takze test nepovazuju za objektivni

Land Rover servis
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
737 807 393
Be strong, be happy, be merry land rover
merrylandrover@gmail.com
Diagnostika LYNX, Hawkeye Pro, Delphi
- iYary
- tel.: 6O2791O2O
- auto: ex. Defender 11O Td5
Zajimave bylo, ze SEAT mel pred tou "reportáži" reklamu a pak by nebylo spatne srovnávat stejne stare auta, obavam se, ze by asi pojizneho seata ani nenasli ...... strasne hloupa a asi zaplacena reportáž.
Naposledy upravil(a) iYary dne 29 bře 2015 17:01, celkem upraveno 1 x.
DEFENDER !
http://www.foxcoffee.cz
http://www.foxcoffee.cz
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Ten bílej "Difík" jak mu říkal, je jeho, před letma tam s nim přijel a už tehdy měl diferáky a další věci rozbitý a řikal že je to jeho. Udělal si srandu z toho že mu upadla rezerva, ale pak přesedl do 110 2,4 DoubleCabu. Jezdil v košilce a co s tím projížděl bylo super, brod, náklony i strmý výjezdy. Tehdy to ještě vychvaloval....
Ale Autosalon už dlouho takhle vychvaluje koncern VW. Jen si vzpomeňte když testovali novou Fabiu s 1,0 MPI tříválec s nějakejma 50Kw. Prej dobrá spotřeba, mimo město za 5,5l a já s 1,2HTP po městě jezdil týden a zežralo mě to 1000kč a Disco 300 mě na stejnej nájezd po městě zežralo to stejný + - Ale můj 10 let starej C-Max 1,6TDCI mi normální jízdou mimo město na 90km sežral v průměru 3,8l.
Ale když se vrátím k tomu Seatu. Ve stejnejch prostorách, asi Hummer Centrum, testovali i Škodovku YETI 4x4 a 4x2 a předokolka vyjela na tom písku to co 4x4. Prostě ten Defik jezdil pod limit a majitel expert Pepa na něj nemá čas nebo peníze a nebo se mu to tak líbí, páč mi přišlo že i ta kapota je nějaká skoro "mechovitá" tak kdoví kde to stálo. A blbě najet na kopec se dá vždycky, aby tam člověk zapadl. A seat jel hranu. Jo, pohodlný to asi bylo. Ale jinym slova smyslu. Neslyšel motor, kastle se nehoupala z jedné strany na stranu a neskřípaly mu žádný dvěře při křížení. Ale hlavně, bylo potřeba udělat tu REKLAMU a nic jinýho. Protože nemůže být nic lepšího, když si majitel Seata řekne: "Projedu to, co legenda off roadu Land Rover" no a pak se vydá mimo cestu a tam nejenom že si utrhá plasty a dost pravděpodobně si podělá pneumatiky s diskama, páč ty o terénu slyšely možná v pohádkách, ale uvízně někde v kalužince a pak bude volat právě tu legendu aby ho z toho vytáhl... Pak už jen

Ale Autosalon už dlouho takhle vychvaluje koncern VW. Jen si vzpomeňte když testovali novou Fabiu s 1,0 MPI tříválec s nějakejma 50Kw. Prej dobrá spotřeba, mimo město za 5,5l a já s 1,2HTP po městě jezdil týden a zežralo mě to 1000kč a Disco 300 mě na stejnej nájezd po městě zežralo to stejný + - Ale můj 10 let starej C-Max 1,6TDCI mi normální jízdou mimo město na 90km sežral v průměru 3,8l.
Ale když se vrátím k tomu Seatu. Ve stejnejch prostorách, asi Hummer Centrum, testovali i Škodovku YETI 4x4 a 4x2 a předokolka vyjela na tom písku to co 4x4. Prostě ten Defik jezdil pod limit a majitel expert Pepa na něj nemá čas nebo peníze a nebo se mu to tak líbí, páč mi přišlo že i ta kapota je nějaká skoro "mechovitá" tak kdoví kde to stálo. A blbě najet na kopec se dá vždycky, aby tam člověk zapadl. A seat jel hranu. Jo, pohodlný to asi bylo. Ale jinym slova smyslu. Neslyšel motor, kastle se nehoupala z jedné strany na stranu a neskřípaly mu žádný dvěře při křížení. Ale hlavně, bylo potřeba udělat tu REKLAMU a nic jinýho. Protože nemůže být nic lepšího, když si majitel Seata řekne: "Projedu to, co legenda off roadu Land Rover" no a pak se vydá mimo cestu a tam nejenom že si utrhá plasty a dost pravděpodobně si podělá pneumatiky s diskama, páč ty o terénu slyšely možná v pohádkách, ale uvízně někde v kalužince a pak bude volat právě tu legendu aby ho z toho vytáhl... Pak už jen

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Zkrátka vypovídací hodnota toho "testu" je nula.
Defík může tenhle terén jezdit roky, den co den, kdežto Seat jen do doby než zničí spodek a dokud mu bude fungovat track control
.
Defík může tenhle terén jezdit roky, den co den, kdežto Seat jen do doby než zničí spodek a dokud mu bude fungovat track control

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Jestli to točili tam co si myslím ( Bělá p B.) , tak Fialu na něj

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Jojo desivy strazce lesa hihihi.....jinak ja se u te dementni reportaze taky rozciloval ale je to blbost. Seat si proste zap!atil reklamu.....tak to chodi a nema smysl v tom hledat nejaky smysl...Lassard píše:Jestli to točili tam co si myslím ( Bělá p B.) , tak Fialu na něj![]()
![]()
Nápad to byl pěkný. Bohužel test moc objektivní nebyl.
Mít fwd Leon + Defa nebo 4x4 Leon... Jenže to by museli srovnávat schopnosti čtyřkolek a ne interiér.
A reklama na Seat leasing tomu dodal korunku
Mít fwd Leon + Defa nebo 4x4 Leon... Jenže to by museli srovnávat schopnosti čtyřkolek a ne interiér.
A reklama na Seat leasing tomu dodal korunku

Pratele, kamaradi.. to bylo peklo.napsal jsem jim na zed takovy maly clanecek. Prestoze byl slusny a pomerne objektivni tak jsem ho tam kupodivu nenasel
)) no co uz.. za kvalitu hovori 75% funkcnich ze kdy vyrobenych LR S1, 2, 3 a nastupnych Defenderu. Keep calm and stay offroad 

Lepsi tlacit svuj Defender nez ridit Seat :-D
JJ. Tohle říkají Amíci o Fordech a Chevroletechbikepunk píše:Lepsi tlacit svuj Defender nez ridit Seat :-D

Tím testem se Seatem se nemá cenu trápit. To auto je tak neskutečně nudné jako nakupování v Tescu. Díky za ta videa. Na konci toho meziplynu jsem měl až dojemnou chvilkuRover píše:Ještě už asi deset let nemám televizi... ale nedalo mně a prokousal jsem se těma šíleným reklamama... v podstatě to nebudu komentovat, pán si očividně na něco hraje a výsledek je dost ubohý, zastesklo se mně po Honzovi Koubkovi, který je podle mně v ČR špička co se týká testů... Tak jsem si trochu spravil chuť, jestli chcete můžete taky...
http://www.autoweb.cz/2909-land-rover-d ... -cz-video/
https://www.stream.cz/meziplyn/10003407 ... r-defender

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Včera "expert" Pepa sedl do Range Roveru hybrid....
A už byl umírněnější
Hezké vozítko, za nehezké peníze...
A už byl umírněnější
Hezké vozítko, za nehezké peníze...