disco 3-přední světlo mrká

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
PEPO
tel.: 0905605225
auto: FREELANDER+D3

Re: disco 3-přední světlo mrká

#21 Příspěvek od PEPO » 25 bře 2015 10:35

Mám tam xenony.
Ako obrysovky som chcel dať ledky-ale nedal som.
Všetko svieti tak ako má..Len tá poondiata kontrolka preblikuje :roll: :roll: :roll: .
Do strán svetlá chodia,ale či aj hore dole-tak to musím ešte dajako preskúšať...Aj ostrekovače idú.Ledky som dal len do vnútorného osvetlenia-tak to hádam ako chyba nie je..Tá kontrolka je na predné adaptívne svetlomety....

favore

#22 Příspěvek od favore » 29 bře 2015 10:59

Myslím že na krabičce s těma ledkama bylo napsáno že jsou určený pro auta s řídící jednotkou ....,takže to je nějak elektricky ošetřený aby to fungovalo dobře.Jestli jsi tam dal jiný,možná budou zlobit?! :S
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

favore

#23 Příspěvek od favore » 29 bře 2015 11:29

Když už píšu o těch ledkách-nakonec jsem neodolal a stejně s nima osadil celý auto.Na vnitřní osvětlení jsem dal tyhle jednostraný(jsou z jedný strany samolepící).Nádhera!! :yes Světla "jako ve dne",a to moc nepřeháním.A v zavazadlovým prostoru( místo tý bludičky) se nechá číst.Doporučuju! :nod
Z287.jpg
Z287.jpg (116.51 KiB) Zobrazeno 1288 x
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

desmosedici-rr
auto: free

#24 Příspěvek od desmosedici-rr » 05 dub 2015 09:49

favore píše:Když už píšu o těch ledkách-nakonec jsem neodolal a stejně s nima osadil celý auto.Na vnitřní osvětlení jsem dal tyhle jednostraný(jsou z jedný strany samolepící).Nádhera!! :yes Světla "jako ve dne",a to moc nepřeháním.A v zavazadlovým prostoru( místo tý bludičky) se nechá číst.Doporučuju! :nod
Z287.jpg
ahoj psal jsem ti SZ

Odpovědět