Zdravím pánové
Mám asi přeskočený rozvoďák čerpadla na 98%. Má někdo plánek-schéma jak mají být kola nastavené ve správne poloze ??
Neměl by to být problém nastavit správně, jen vědět kde jsou značky. Ví to tady někdo ??
Rozvody vstři. čerpadla 2.0 Di
Moderátor: Safraporte
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozvody vstři. čerpadla 2.0 Di
Asi ti nepomůže, když ti řeknu že je to napsané v RAVE.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Re: Rozvody vstři. čerpadla 2.0 Di
To je těžké
Rozvody od kliky a vačky a zaklínkování setrvačníku i čerpadla je k NIČEMU !!! Čerpadlo samotné nemá na hřídelce klínek, kterým by byl natvrdo usazený rozvodové kolo čerpadla !!! je nasazene kuželovitě a dotažené maticí
Tak že po skontrolování celých rozvodů jsem přenechal auto Bosch servisu, které tyto čerpadla spravuje a seřizuje !
Mám náhradní, ale cenově mě vyšlo levněji doseřídit původní, než nasadit rezervní

Tak že po skontrolování celých rozvodů jsem přenechal auto Bosch servisu, které tyto čerpadla spravuje a seřizuje !
Mám náhradní, ale cenově mě vyšlo levněji doseřídit původní, než nasadit rezervní