v nejbližší době se chystám dát do Rovera počítač a zesilovač. Docela bych uvítal případné rady ohledně toho kde a k čemu to připojit?
Oba by měly mít pojistku 15A, ale v praxi budou žrát mnohem méně.
Mám dojem, že na to nestojí za tu námahu tahat další dráty skrz firewall; spíš by asi mělo smysl se připojit někam do pojistek pod sedadlem spolujezdce.
Dokonce se tam zdá být jedna speciálně na to -- konkrétně F9. Akorát mne trochu znervózňuje, že místo toho, aby byla nezapojená (když zatím extra zesilovač v autě nemám) vedou z ní dráty do obou dveřních ECU. Z nich teprve by ta elektrika vedla dále do zesilovačů, kdyby tam byly.
A teď babo raď, čert a Lucas ví, co v těch dveřních jednotkách je uvnitř, zda je bezpečné jim tu elektriku z F9 sebrat (vede do nich toho samozřejmě víc, pro elektrická okna apod.), nebo zda je bezpečné ji tam nechat a připojit se k tomu se zesilovačem z boku, nebo co... :-O
Máte s tímhle někdo nějakou praktickou zkušenost?
Jinak uvítám i rady ohledně toho kam dát ten zesilovač: je to krabice cca 32 x 18 x 5 cm... normálně se to dává pod sedadlo, ale tam je už obsazeno, pode mnou EAS, pod spolujezdcem BECM... Uvažoval jsem o tom dát jej do prostoru pod glovebox, tam by se asi jakžtakž vcházel, akorát se mi nelíbí, že tamtudy vedou snad úplně všechny dráty, co jich v autě je; kdyby zesilovač moc topil, a nelíbilo by se to třeba nějaké isolaci, nebylo by to fajn

Díky předem za rady a náměty