..a neviem, či máš dosť ampérov, aby si to prevaril..

..a ani nadávať ti nemôžem, bo mám Veľký piatok..

Moderátor: Miky_CZ
To vypadá nadějněgibson píše:ohybacka spravi max 60 obluk takze musim kolienka
ku tvojej valcovanej oceli v kombinacii s radiatorom len tak nejaky shit nedopasujesRišoKE píše:..nemáš za čo, mne aj tak nepasoval do nárazníka...
to by bolo super! najradsej by som vam ich od radosti daroval!discovery1liptov píše:Zda sa mi ze je tam vela dobrych navijakov na m2:-) kludne by som zobral ten so syntetikou a risovi byntiez pasoval ten druhy po incidente v lese:-)
jasne ze viem, len som ho chcel vyhecovat nech konecne posle fotkydiscovery1liptov píše:Nevies ? Ved strihol kinetak a rozdrapil navijak:-)
uchylak... je celkom rarita sa na nom vozit kedze je pojazdny este menej casto jak moje rozobrate discoRišoKE píše:..fotky nemám, ak aj by som mal, neukážem, bo by ste sa zo mňa smiali, že trhám kineťáky v snehu![]()
.. a, Gibson, tvoj drahý naviják nechcem, bo by mi bolo ľúto ho zničiť....u teba vydrží roky, kedže nejazdíš..
..ale za záchranu ďakujem, vždy sa rád vozím Citroenom..
takze v zasade nepopisras ze si tak sikovny ze dokazes zapadnut aj na polnacke pre cestne auta?RišoKE píše:..nemám fotky, sestra mi ešte neposlala, potom ti možno pošlem...![]()
... a to s tou Toyotou je obyčajný photoshop...![]()
neni o com, budem ta volitRišoKE píše:..som tam parkoval, zbieral som vedľa huby a zrazu vidím ako mi niekto ťahá Discoveru preč....presne tak to bolo
neni zac, ved pisem ze by som uz aj porozdaval navijaky jaky som ja dobryRišoKE píše:..dakujem za podporu, ale hlavne za vecné dary v podobe kineťáku a polosí..
no ze vraj dostal echo na nejaky co s nim bude aj stromy trhat z lesadiscovery1liptov píše:Joooj vy dvaja kamarati najlepsi.... risko uz si nasiel nejaky navyjak?:-)