Zvednutá auta a vjezd do podzemních garáží OC

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
WOYTA
tel.: +420 606 854 519
auto: Discovery ll td5

Re: Zvednutá auta a vjezd do podzemních garáží OC

#21 Příspěvek od WOYTA » 19 bře 2015 08:24

Na Smíchově se se standartní Disco vejdu, ale musíš koukat, kde jezdíš........ Mám na hagusech origo příčníky a tak tu rouru ve vjezdu z Kartouzský jsem vzal vždy.... :mrgreen: jinak všude 10-15cm rezerva. Makro stodůlky rezerva tak 20 cm ve vjezdu uvnitř i místa hafo, Fénix v Libni ještě víc, tam je 2,4. OC Harfa 2,1..... tam je taky slušná rezerva, Globus Zličín 1,9 taky s rezervou, OC Letňany pod KIKA je značka 1,9, ale je tam určitě 2,1, nikde jsem nechytal.

favore

#22 Příspěvek od favore » 26 dub 2015 10:57

Plzeň,nákupní centrum PLAZA v centru.Radši to nechejte na venkovním parkovišti.Kolik jsem tam (patrové parkoviště) měl místa nad střechou netuším ale krčil jsem se za volantem a čekal nějakej nepříjemnej zvuk.Jsou tam panelový překlady a ty se neuhnou :chuckle .Mám to zvedlý a měl jsem bobky.Venku sice visí na kontrolu výšky kolejnice,výška tuším 210, ale čert tomu věř ....! :tmi Alespoň mi to dohnalo auto přeměřit! :chuckle
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Lassard
tel.: 774191179
auto: RR P 38

#23 Příspěvek od Lassard » 26 dub 2015 12:53

Pavel píše:Já dřu všude :lol:
Hlavně v práci :angel
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“

Dom
tel.: 604377872
auto: Discovery 1

#24 Příspěvek od Dom » 02 kvě 2015 08:26

Čus, střechu si člověk ohlídá, ale je dobrý myslet na to, že když je auto nazvedaný tak čidlo u vjezdový brány zaregistruje pouze kola :-D.

Vzal jsem si parkovací lístek, brána se otevřela já do ní vjel a protože předemnou zastavilo auto, tak jsem v ní zůstal stát. čidlo co registruje jestli v bráně něco stojí nebo ne je nízko nad zemí, takže mě nevidělo. Najednou rána jako sviň a závora se zavřela. Trošku se ohla protože se chytla za příčník. Ale já v poho :D :D :D :D

Odpovědět