Disco je vyvarena a rozhodne spolehliva. Samozrejme se par veci prihodilo, ale to jsou spotrebky.
Motor byl delany (tvrdil předchozí majitel
Ma 2" lift se zlutyma pruzinama. Trochu samodomo nastrik. Horsi interier. (Pracant)
Ja jsem s tim najel 15 tis.km za posledni rok, po ceste do Anglie loni v dubnu praskla vyveva a tak se menila. Jinak spotrebky - cca pred 3 tis. jsem delal spodek - zadni brzdice , brzd.disky, desky, trubky (od kostky k brzdicum), komplet krizky na kardanech a oblozeni rucni brzdy. Gufero pod ruckou taky. Komplet oleje (i diffy). a filtry.
Ted horsi veci - stres.okno zatmelene. Uplne bez vybavy, ma i svihadla (okno spolujezdce nefunguje - zrezly mechanismus).
Na pridavce to chce popravit tahlo, redukce vyskakuje.
Jeden klic. Central nefunguje, vyrval jsem vse, kdyz zlobil Imo. Sedacka u ridice propadla, resil jsem operativne spalkem dreva.
Volant osuntely
Zadni dvere nejdou odemknout klicem.
Zlobi ovladani vetraku. Asi vypalene kontakty nebo odpor na motoru primo.
Cyklovac steracu nefunguje (konstatne stiraji, ale na cyklovac se zastavi v pulce apod.a pak pokracuji)
Pred týdnem s tim byl bracha v Praze, vezl na voziku skelet.
Pri zpatecni ceste nekde u Brna se auto zacalo trepat (rikal teda
Prijde mi to jak nejake lozisko, ale kde..?? (mozna vystupni lozisko na pridavce?)
Urcite kdyby byl zajem tak je lepsi auto videt.
Trochu kape olej (prekvapive). Vana je pretesnena, vypada to na spoj s prevodovkou.
Ja jsem ted na 2 tydny doma ale pak jedu zpatky do Anglie a jeste tam nejaky patek zustanu a je skoda, aby stala zaparkovana u babi na zahrade a jen rezla, tak ji chci pustit d
Jelikoz chci prodat zatimco jsem v CR - cena 44 tisic.